PlayStation 5 kommer i flere farver og får ny brugerflade

PlayStation 5 bliver udstyret med en totalt redesignet og nytænkt brugerflade. Og der er også lovet flere specialudgaver af PlayStation 5 i flere farver.

PlayStation 5 kommer i flere farver og får ny brugerflade

Sonys PlayStation 5 er nu endelig helt afsløret. Og dog, for vi venter stadig på en pris og en endelig lanceringsdato. Men mens vi sidder her og venter på det, så har Sony afsløret lidt nye detaljer om den ekstremt populære spillekonsol. Vi kan nemlig forvente en totalt redesignet brugerflade til PlayStation 5. Og til dem der ikke er fan af det hvid/sorte-design, så kommer PlayStation 5 også i flere farver og specialudgaver.

Læs også: Her er den rigtige pris på PlayStation 5

Helt ny brugerflade i PlayStation 5

Sony vicepræsident for UX-design, Matt MacLaurin, lover nu en helt ny brugerflade til PlayStation 5 og beskriver den som “en meget interessant udvikling af systemsoftwaren”. Han siger desuden, at det er en 100 fornyelse af brugerfladen fra PlayStation 4 med nogle meget forskellige koncepter.

Sony har i den nye systemsoftware til PlayStation 5 haft fokus på brugervenlighed og praktikalitet, men i et helt nyt visuelt sprog og komplet arkitektur i brugergrænsefladen. Brugerfladen i PS5 er mere subtilt end prangende, men ingen pixel er forblevet uberørt.

Ifølge MacLaurin vil den nye brugerflade blive vist frem ganske snart. Hvor Sony lover en helt nytænkt brugerflade til PlayStation 5, så har Microsoft fokus på at optimere den eksisterende Xbox One-brugerflade til den kommende Xbox Series X.

Læs også: Her er PlayStation 5 – de første billeder af konsollen

PlayStation 5 i andre farver

Indtil videre er PlayStation 5 kun blevet vist frem i en enkelt farve, sort/hvid. På reddit kan man se en stor efterspørgsel efter en sort udgave, hvilken kan blive en realitet.

MacLaurin fortæller nemlig også, at der vi vil se flere specialudgaver og at der, uden at sige for meget, måske også kommer en sort udgave. Vi krydser fingre. Vi følger selvfølgelig med i alle de nyeste ting om Sony PlayStation 5. Herunder PlayStation i et par nye farver, laver af fans.

 

Det sidste nye i fortællingen

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 15/6/2020 gik vi et spadestik dybere og bragte fortællingen om PlayStation 5 tiltrækker sig stor opmærksomhed – Følg den videre histore her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.