Endelig en pris: Dette koster en PlayStation 5

Sony har endelig givet os den officielle pris på PlayStation 5. Se her hvad PlayStation 5 i Digital Edition og udgaven med diskdrev koster.

Endelig en pris: Dette koster en PlayStation 5

Sony har i snart et år drillet os med nyheder om den næste generation af PlayStation 5-spillekonsollen, lige fra et cirka lanceringstidspunkt til designet og ydelsen. Flere store spiltitler er også blevet bekræftet og vi ved faktisk alt om konsollen… eller næsten da. Vi mangler nemlig stadig en pris på PlayStation 5 og den har Sony i aften givet os i et event, hvor endnu flere spiltitler blev vist frem. Her kan du se hvad PlayStation 5 koster i både den digitale udgave og i den med diskdrev.

Læs også: Xbox Series X klar til salg 10. november – pris og forudbestilling

Gameplay fra Final Fantasy XVI, Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty: Black Ops – Cold War, Hogwarts Legacy, Demons Souls, Fortnite og flere blev vist i aften (og det så fremragende ud), men vi sad alle faktisk bare og ventede på prisen og en mere specifik salgsstart og tidspunkt for forudbestilling på PlayStation 5 – og vi fik både pris og dato! Her får du de saftige informationer.

Den officielle pris på PlayStation 5

  • PlayStation 5 Digital Edition: Den endelig pris på PlayStation 5 bliver som følger: Den digitale udgave koster 3.399 kroner. Den kommer helt uden et diskdrev, hvorfor spil skal købes og downloades gennem PlayStation Store.
  • PlayStation 5 med diskdrev: PlayStation 5 med diskdrev koster 4.199 kroner.

Læs også: PlayStation 5: Alt du skal vide om Sonys spillekonsol

Forudbestilling og salgsstart

Man kan købe de to udgaver af PlayStation 5 fra 19. november. Der er ikke noget nyt om forudbestilling endnu.

PlayStation 5 vil byde på op til 8K-opløsning og 4K-spil ved 120 Hz. Der kommer også 3D-lyd, et lavt strømforbrug og bagudkompatibilitet med PS4-titler. Hestekræfterne kommer fra en ottekernet AMD Zen 2 CPU og en custom AMD RDNA 2-baseret GPU. Den lynhurtige SSD i PS5 på 825 GB leverer op til 5,5 GB/s.

Læs også: PS5 DualSense-controlleren har indbygget mikrofon og adaptive triggers

Emnet følges op

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 14/9/2020 bragte vi artiklen; Pris og salgsstart på PlayStation 5 afsløres onsdagKlik her og læs videre.. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..