PlayStation Project Q: Håndholdt spillekonsol til PS5-spil

Sony har præsenteret en holdholdt spillekonsol med en 8 tommer skærm, der kan streame de nyeste spil direkte fra en PlayStation 5 over Wi-Fi.

Har du ikke altid mulighed for eller lyst til, at sidde foran TV’et, når du skal spille PlayStation 5? Så er Sony senere i år klar med en holdholdt spillekonsol, hvorpå man kan streame selv de vildeste PS5-spil over Wi-Fi.

Se også: PlayStation 5 Digital i prisfald – laveste pris i halvandet år

Den perfekte holdholdte PlayStation 5?

Den nye håndholdte spillekonsol, der indtil videre har fået navnet Project Q, vil gøre det muligt at streame hele dit PlayStation-bibliotek til en mindre skærm via Wi-Fi-netværk.

Project Q har en 8 tommer skærm og controllere, der minder om DualSense til PlayStation 5-konsollen. Vil man streame et spil til den håndholdte konsol, skal spillene være installeret på PS5-konsollen.

Project Q har et Nintendo Switch-lignende design, en otte tommer skærm og et meget genkendeligt design som resten af PS5 og produkterne i serien.

Til Project Q kan der tilsluttes hovedtelefoner, så man ikke forstyrrer resten af familien, når man spiller Diablo IV, God of War: Ragnarök eller Elden Ring til langt ud på natten.

Project Q og de nye trådløse PS5-earbuds.

Tilslut trådløse høretelefoner til Project Q

Hertil lancerede Sony også nye in-ear øretelefoner designet til PlayStation 5, som vil “give næste generation af lydforståelse” og tabsfri lyd, når man spiller PS5- og pc-spil.

Sony kaldte sin afsløring af begge tilbehør for et “smugkig”. Flere oplysninger om Project Q og de officielle PlayStation-ørepropper vil blive afsløret på et senere tidspunkt.

Håndholdt PlayStation-konsol kan blive billig

Der er endnu ikke et endeligt navn eller en pris på Project Q endnu. Sony oplyser dog, at begge de nye produkter lander senere i år.

Man kan dog håbe på, at Project Q får en overraskende lav pris. Ved blot af streame spillene fra PS5, skal enheden ikke have kraftig ydeevne, da PS5 klarer denne opgave. Ved at slippe for denne kostbare indmad, kan den forventes at blive billigere end andre holdholdte konsoller.

Se også: De bedste headsets til spil