Redesignet Playstation-app klar inden PlayStation 5 lancering

Der er ikke længe til årets mest ventede stykke teknologi lander i butikkerne. Inden lanceringen af PlayStation 5 er Sony nu klar med en totalt redesignet Playstation-app.

Redesignet Playstation-app klar inden PlayStation 5 lancering

Der er under to uger til PlayStation 5 lander i butikkerne – i hvert fald hvis du bor i USA eller andre udvalgte lande. Her i Danmark skal vi vente en hel uge mere. Herhjemme lander PlayStation 5 nemlig på hylderne den 19. november. Så må vi holde øje med udenlandske test af PlayStation 5, mens vi venter på selve konsollen. Inden lanceringen er Sony nu klar med en spritny PlayStation-app.

Læs også: Disse spil er klar til PlayStation 5 ved salgsstart

PlayStation-app totalt redesignet

Der er ikke meget tilbage af den gamle PlayStation-app i det nye design – og det gør faktisk heller ikke noget. Den nye app har fået helt nyt design og har et stort fokus på det sociale og gøre det lettere at tilføje nyt indhold til både PlayStation 4 og 5 spillekonsollerne, selv om man ikke er hjemme.

Her er en liste over nyhederne i den nye PlayStation-app:

  • Opdateret brugergrænseflade – Den første ting, du vil bemærke, er den slanke nye brugergrænseflade til den redesignede PS App. Den nye startskærm giver dig mulighed for hurtigt at se, hvad dine venner spiller, og få adgang til detaljer om dine nyligt spillede spil, inklusive din trofæliste.
  • Integration af beskeder – For at få en samlet oplevelse integreres PS Beskeder nu i den opdaterede PS-app, så du let kan sende en besked til dine venner. Som en del af denne integration er PS Beskeder ikke længere tilgængelige som en enkeltstående app. Dine eksisterende meddelelser og tråde i PS-meddelelser overføres til den opdaterede PS-app.
  • Stemmechat og grupper – Du kan nu oprette grupper fra PS App og stemmechat med op til 15 andre venner gennem din mobiltelefon.
  • Integreret PlayStation Store og fjernoverførsler – Den nye oprindelige PS Store-oplevelse muliggør hurtig og let shopping og browsing med muligheden for eksternt at downloade spil og tilføjelser direkte til din PS4 og PS5.
  • Nye funktioner til PS5 – Når PS5 ankommer, kan du eksternt starte spil, administrere lagerplads på din konsol. Løber du tør for plads, mens du downloader et spil, kan du hurtigt logge på PS5 direkte fra PS-appen.
  • Alle de nyeste PlayStation-nyheder – fanen Udforsk viser officielle nyheder fra spiludviklere og PS-blogindhold for at hjælpe dig med at holde dig opdateret med PlayStation-verdenen.

Læs også: Dette skal du betale for en PlayStation 5

Her er en kort video med den nye app til PlayStation:

Deen nye PlayStation-app kan downloades fra App Store og Google Play-butik .

Læs også: Sony viser brugerfladen på PlayStation 5 frem

Mens vi venter kan jeg stadig anbefales videoen, hvor designeren bag PlayStation 5 skiller den ad.

Efterfølgende om emnet

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. Lasse Olsen fulgte op på historien. 28/10/2020 fulgte vi op med sagen; Disse spil er klar til PlayStation 5 ved salgsstart – Tjek artiklen her. Læs også seneste nyt om emnet her..