Sammenligning: Så stor er PlayStation 5

Er der plads til en PlayStation 5 under dit TV? Nu kan vi endelig se præcis hvor stor en PlayStation 5 er sammenlignet med Xbox Series X og TV i størrelserne 30, 42 og 50 tommer.

Sammenligning: Så stor er PlayStation 5

PlayStation 5 er endelig blevet lanceret og inden vi (forhåbentlig, for PlayStation 5 er allerede udsolgt) får den i hænderne, kan vi nu få et indtryk at dens ret store størrelse. I disse billeder bliver den sammen med både PlayStation 4, Xbox Series X samt tre størrelser af TV; 30, 42 og 50 tommer.

Sony har netop afsløret prisen på PlayStation 5, som bliver langt billigere end hvad mange havde regnet med. Kort efter prisen blev annonceret, så startede forudbestillingerne og på ingen tid blev der udsolgt. Hvornår der igen kan bestilles er uklart, men der kan gå noget tid.

Mens vi venter på at kunne forudbestille igen, så kan vi tage et kig på størrelsen på denne krabat af en spillekonsol. Når man ser Sonys egne billeder, så ser den nemlig ikke voldsomt stor ud og ganske slank… men lad dig ikke snyde. Herunder er både nye billeder af spillekonsollen alene og billeder, hvor den bliver direkte sammenlignet med TV og andre spillekonsoller.

Læs også: Xbox Series X klar til salg 10. november – pris og forudbestilling

Så stor er PlayStation 5

Under motorhjelmen gemmer der sig dog imponerende teknik og masser af ydelse. PlayStation 5 vil byde på op til 8K-opløsning og 4K-spil ved 120 Hz. Der kommer også 3D-lyd, et lavt strømforbrug og bagudkompatibilitet med PS4-titler. Hestekræfterne kommer fra en ottekernet AMD Zen 2 CPU og en custom AMD RDNA 2-baseret GPU. Den lynhurtige SSD i PS5 på 825 GB leverer op til 5,5 GB/s.

Læs også: PlayStation 5: Alt du skal vide om Sonys spillekonsol

Jeg får problemer med at presse den ind i mit nuværende TV-bord. Hvad med jer?

Seneste nyt om temaet

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 16/9/2020 blev sagen bragt videre med nyheden; Endelig en pris: Dette koster en PlayStation 5 – Historien kan du læse her. Se også seneste nyt om temaet her..