Sony åbner op for forudbestilling af PS5 – sådan gør du

Sony åbner nu op for forudbestillinger af PlayStation 5 (PS5). Der er størst chance for at få en først, hvis du har været aktiv PS-bruger gennem årene.

Sony åbner op for forudbestilling af PS5 – sådan gør du

Sony er klar til at tage imod forudbestillinger af PS5, næsten i hvert fald. Der er kommet en reservationsside, hvor man kan skrive sig op til at blive en af de første til at kunne forudbestille den længe ventede PS5-konsol.

Sony åbner op for forudbestilling af PS5

Det er ingen garanti for en PS5-konsol at skrive sig op på siden, men man sørger for at få en notifikation via e-mail, når forudbestillingen er åben. Med tanke på, hvor mange gamere, der nok gerne vil have fingrene i en PS5, kan det være en rigtigt god idé at skrive sig op der.

Og det er heldigvis superenkelt. Du går ind på Sonys PS5 Direct Pre-Order side her og udfylder dit PlayStation Network ID. Derfra bliver du notificeret, når forudbestillingen er åben via en mail til den mailadresse, der er koblet til din PSN-konto.

Der står på siden, at der kun bliver et begrænset antal konsoller tilgængelige. De skriver også, at man ikke skal vente for længe, hvis man ønsker at reservere en af dem. Det fremgår også af siden, at reservationerne kommer først i køen af interesserede købere, og Sony opfordrer dem, der skriver sig op på listen, til at handle hurtigt, når mailen om forudbestillingen kommer.

Se også: Bedste telefoner til gaming

Er du aktiv PlayStation-brugere har du større chance

I en FAQ nævner Sony desuden, at de udvalgte vil blive baseret på tidligere interesser og PlayStation-aktiviteter. Så logger du meget ind på din PS4, kan det være et plus sidenhen.

Bliver du udvalgt, kan du købe en enkelt PS5-konsol eller PS5 Digital-konsol, 2 DualSense kontroller, 2 DuslSense opladningsstationer, 2 Media fjernkontroller og 2 HD-kameraer.

Se også: Fordele og ulemper ved Playstation 5

Forudbestilinger kan begynde fra 9. september

Lanceringen af denne side antyder, at vi snart får en lanceringsdato og officiel pris. De seneste rygter har talt om, at forudbestillingen kan begynde allerede 9. september. Vi har også hørt pris på PS5 fra cirka 4.000 kroner.

Se også: Nyheder om konsoller

Fortsættelse følger

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. Allerede d. 28/5/2020 bragte vi nyt i sagen med en artikel om Microsoft gør klar til at sælge Xbox Series X – Historien kan læses her. Få også seneste nyt i sagen her.