Afstemning: Er PlayStation 5 hot eller not?

I går aftes blev selve PlayStation 5-spillekonsollen endelig afsløret af Sony. De byder på et ret vildt design, som der nok er mange meninger om. Hvad synes i om den? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Er PlayStation 5 hot eller not?

Efter utallige måneder med små bider af informationer, de fulde specifikationer på PlayStation 5 og et indblik i DualSense-controlleren, er PlayStation 5 nu endelig helt afsløret. Vi tager et kig på den nye konsol her og spørger jer: er PlayStation 5 hot eller not?

I går aftes, efter en times tid med afsløringer af spil til konsollen, viste Sony ganske kort PlayStation 5 frem. Og det er et noget anderledes design, som har fået masser af opmærksomhed på nettet. Nogle synes det ligner en bredbånds-router, men andre er helt vilde med det futuristiske udseende.

Der er slet ingen tvivl om, at designet er meget anderledes end tidligere PlayStation-konsoller. Allerede da Sony afslørede den nye DualSense-controller kunne man gætte sig til, at selve konsollen ville have design i samme stil.

Der kommer to udgaver af PlayStation 5, hvor der ses lidt design-forskelle. Den ene udgave er med et 4K Blu-Ray drev og den anden er helt uden optisk drev. Versionen med drev er tykkere i bunden og kommer med en lidt anderledes stander. Versionen uden drev er smallere – og muligvis også billigere. Den medfølgende stander til PlayStation 5 kan bruges både, at have konsollen liggende og stående.

Udover selve designet viste Sony forskelligt tilbehør, blandt andet en fjernbetjening, et headset og et kamera.

På trods af meget sammenlignelig ydelse, så er der stor forskel på PlayStation 5 og Xbox Series X. Men mon ikke prisen bliver afgørende for mange?

Læs også: Xbox Series X lanceres til jul 2020

Sådan ser PlayStation 5 ud. Hot eller not?

Stadig ingen pris på PlayStation 5

Det var rart endelig at se selve konsollen, men der mangler stadig at blive afsløret nogle vigtige detaljer om PlayStation 5. Hvad bliver prisen på PlayStation 5 og hvornår kommer den? Ifølge rygterne skulle PS5 blive billigere end konkurrenten Xbox Series X, men afsløringen af udgaven uden optisk drev, kan gøre de kommer tættere på hinanden prismæssigt. Der blev heller ikke talt om en nærmere udgivelsesdato, men den forventes at lande i butikkerne til november, med forudbestillinger fra oktober.

Hvad siger i til den? Er PlayStation 5 hot eller not? Deltag i afstemningen herunder.

Læs også: Playstation 5: Lanceringsdato, pris og salgstart afsløret

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sidste nyt om Playstation

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 11/6/2020 fulgte vi op med historien; Her er PlayStation 5 – de første billeder af konsollen – Tjek artiklen her. Seneste nyheder om Playstation findes her..