Starfield i en syv minutter lang film

Into the Starfield: The Endless Pursuit er en minidokumentar om det kommende spil Starfield - rummet skal udforskes.

Om mindre end et år kan vi forvente os at se Starfield til PC og Xbox Series X/S. Nu har Bethesda givet os endnu et smugkig på, hvad vi kan forvente os i en lille minidokumentar.

Into the Starfield: The Endless Pursuit

Filmen er syv minutter lang og bærer titlen ”Into the Starfield: The Endless Pursuit”. Her kan man se en række conceptarts og små bidder af robotter, alienverdener og en rumhavn.

Videoen har fokus på udviklingen af Bethesda Game Studios og de verdener, man her har bygget gennem årene. Med tanke på, at mange af studiets spil handler om at udforske, blandt andet Elder Scrolls og Fallout-serierne, er det et logisk skridt at gå videre til udforskning af rummet med Starfield.

Fokus på videnskabelig realisme

Se også: Telefoner du kan spille på

Art director Matt Carofano fortæller, at det kommende spil har en mere realistisk videnskabeligbaseret fornemmelse over sig end for eksempel fantasiverden i Skyrim.

Der er ikke alt for mange detaljer om, hvad Starfield er, i videoen. Men den giver de interesserede lidt mere indsigt i visse dele. Der kommer flere dele af ”Into the Starfield” de kommende måneder i takt med at lanceringsdatoen nærmer sig. Starfield skal lanceres 22. november 2022.

Se også: Nyheder om gaming