Give-away: Vi har koder til OnePlus 8 og 8 Pro med ekstra tilbehør

Overvejer du at købe en OnePlus 8 eller 8 Pro? Vi har fået fat i eksklusive koder, som giver adgang til at købe udgaver med ekstra tilbehør. Vi trækker lod om 25 af disse koder blandt vores læsere.

Give-away: Vi har koder til OnePlus 8 og 8 Pro med ekstra tilbehør

Er du allerede fristet af OnePlus’ nye mobiler, OnePlus 8 eller OnePlus 8 Pro, så er det nu du skal spidse ører. Mobilsiden.dk har nemlig fået 25 koder af OnePlus, som giver adgang til at købe “pop-up-udgaven” med lækkert ekstra tilbehør.

Med den nye 8 Pro går OnePlus virkelig i kødet på de store smartphoneproducenters topmodeller. Her får man alt hvad hjertet kan begære og ender med, vil jeg mene, markedets hurtigste Android-mobil. Med Snapdragon 865, op til 12 GB LPDDR 5-RAM og op til 256 GB UFS 3.0 lagerplads får man den hurtigste indmad branchen kan levere. OnePlus’ nye 120 Hz-skærm en af de bedste vi har prøvet, batteriet er helt i top, kameraet er kapabelt og så er der nu både hurtig trådløs opladning, IP68-certificering og 5G. Læs vores test af OnePlus 8 Pro.

Læs også: Test: OnePlus Warp Charge 30 trådløs oplader

Hvor OnePlus 8 Pro er en rigtig topmodel, så er OnePlus 8 til dig, som vil have det tætteste på en topmodel, til færre penge. Jeg er netop i gang med min test af OnePlus 8 og jeg er meget imponeret. Her finder man den samme gode indmad og ydelse som i 8 Pro, men i en mere kompakt størrelse og til billigere penge.

Hvad giver den koden adgang til?

Overvejer du at købe en OnePlus 8 eller OnePlus 8 Pro, så giver denne eksklusive kode dig endnu mere for dine hårdttjente penge. Vi har fået fat i 25 styk, 10 til OnePlus 8 og 15 til OnePlus 8 Pro, koder til pop-up-boksen, som indeholder følgende:

  • En OnePlus 8 eller OnePlus 8 Pro
  • OnePlus Bullets Wireless Z, bluetooth in-ear hovedtelefoner i sort
  • Cyan bumper case (cover)
  • Nylon bumper case (cover)

Du kan helt selv vælge model, farve og lagerplads, så længe disse er på lager. Jo hurtigere du bestiller, desto større er chancen for at få fingre i den model du ønsker.

Du betaler den vejledende pris for telefonen du vælger, men får ovenstående tilbehør med ganske gratis. Derudover er det et krav, at du bor i Danmark for at kunne bruge og indløse koden. Koden er gyldig indtil 30. april.

Læs også: OnePlus 8 og 8 Pro lanceret – Pris og specifikationer

Hvordan vinder jeg koden?

Vil du gerne have fingre i en af de 25 koder, skal du deltage i vores give-away på Facebook. Her skal du svare på hvilken model du vil købe samt hvorfor du gerne vil have en OnePlus 8 eller 8 Pro. Hvorefter trækker vi lod blandt kommentarerne.

Mobilsiden.dk trækker lod blandt svarene onsdag den 22. april klokken 13.00. Vinderne vil blive kontaktet direkte på Facebook.

Hvordan bruger jeg koden?

Har du vundet en kode til pop-up-udgaven af OnePlus 8 eller OnePlus 8 Pro, så sender vi dig din kode direkte på Facebook. Herefter skal du gå ind på én af nedenstående links:

Og her skal du vælge “Buy with invitation code”.

Opfølgning på sagen

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 15/4/2020 fulgte redaktionen op med historien; Test: OnePlus Warp Charge 30 trådløs oplader – praktisk og hurtig – Du finder den her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.