Honor Magic-telefonerne vil overgå Huaweis topmodeller

Skal man tro Honors administrerende direktør, så vil deres kommende Magic-telefoner overgå de bedste telefoner i Huaweis Mate- og P-serie på både kamera og ydelse.

Honor Magic-telefonerne vil overgå Huaweis topmodeller

Hvis du har fulgt med, så vil du vide at Honor ikke længere er datterselskab af den kinesiske elektronikgigant Huawei. Honor er nu endelig på vej med deres første telefoner produceret uden Huawei vågne øjne over sig, og skal man tro Honors administrerende direktør, så kan vi godt glæde os. I et interview fortæller George Zhao, at Honor Magic-topmodellerne bliver både hurtigere og får bedre kameraer end Huawei bedste telefoner.

Og det er altså lidt af et postulat at komme med, for Huaweis topmodeller har længe været kendt for deres imponerende kamerakvalitet. Men Zhao står fast og fortæller, at deres styrker ligger i samarbejdet med tredjeparter.

Det er nemlig ikke længe siden, at Honor kunne fortælle, at de nu arbejdede tæt sammen med amerikanske Qualcomm og ikke mindst Google, hvilket Huawei, på grund af handelsrestriktioner, ikke kan. Der er nemlig et (eller flere) flagskib på vej fra kinesiske Honor, som bliver en del af Magic-serien, som vil blive udstyret med Qualcomms nyeste og hurtigste chipset, Snapdragon 888. Den nye Magic-serie forventes dog først afsløret til juli, på grund af rift om det nye chipset samt problemer med mangel på chips på et globalt plan.

I et interview med kinesiske medier fortalte Zhao, at deres kommende Magic-topmodeller vil blive hurtigere end Huaweis bedste telefoner, hvilket giver god mening, når man tænker på brugen af Snapdragon 888. Men han fortalte også, at deres kamera og efterbehandling vil være overlegent og bedre end Huaweis.

Lad os da endelig håbe det, og lad os samtidig håbe, at de kommer til Danmark.

Læs også: Honor klar til comeback med Magic-mobil: Topmodel på vej

Afskeden med Huawei var respektfuld

I interviewet fortæller Zhao desuden, at afskeden med det tidligere moderselskab skete meget respektfuldt. Der blev holdt både afskedsfest og selveste Ren Zhengfei, Huaweis CEO, holdte af tale. Og man må sige, at Honor ikke hviler på laurbærerne. Udover at indgået samarbejde med Qualcomm, så forhandler de også med AMD og Intel, omkring deres bærbare computere i Magic-serien.

Se også: De bedste kameratelefoner

Mere til nyheden

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 8/3/2021 gik vi et spadestik dybere og bragte en historie med fokus på Oppo tager Huaweis plads som Kinas største smartphoneproducent – Læs fortsættelsen her. Få også seneste nyt om temaet her..