Hurtigere oplader vil følge med i æsken til iPhone 12

Den næste iPhone får en lidt hurtigere oplader end den nuværende iPhone 11 Pro. Strømstyrken skrues nemlig op til 20 watt.

Hurtigere oplader vil følge med i æsken til iPhone 12

Gennem de seneste år er opladning af smartphones blevet markant hurtigere, men først for nylig er Apple begyndt at hoppe med på vognen. Sidste år begyndte Apple nemlig at inkludere en hurtigere oplader i salgsæsken til iPhone 11 Pro, da den normale 5 watt oplader blev erstattet af en væsentlig hurtigere 18 watt oplader. Nu ser det ud til, at Apple igen skruer lidt op for strømstyrken og tilføjer en hurtig oplader til iPhone 12.

Twitter-tipsteren Mr-white har nemlig i et tweet delt en række billeder af det, der ifølge ham er den næste iPhone-oplader. At dømme ud fra den transparente, mørke plastik er der formentlig tale om en prototype, men formfaktoren ser umiddelbart ud til at være færdigudviklet.

Læs også: Sammenlign priser på iPhone

Hurtig oplader til iPhone 12 med i æsken

Designmæssigt ser den nye oplader på 20 watt nemlig ud til at være identisk med den 18 watt oplader, som følger med i æsken til iPhone 11 Pro. Der er, ikke så overraskende, også en USB C-port til tilslutning af, hvad der formentlig igen i år bliver et USB C til Lightning-kabel. Forvent altså heller ikke USB C-port i selve iPhonen i år.

Det er endnu uvist, hvilke modeller der får den nye 20 watt oplader med i æsken. Rygter går på, at Apple lancerer fire varianter af iPhone 12 i år: en ny model på 5,4”, to modeller på 6,1” og en 6,7” Max-variant. Mediet 9to5Mac forventer, at den ene af de to modeller på 6,1” og modellen på 6,7” får den nye oplader med i salgsæsken.

Dermed må de to andre modeller nøjes med en knap så kraftig oplader. Spørgsmålet er så, om Apple fortsat vil inkludere den langsomme standardoplader på 5 watt, opgraderer den, f.eks. til den eksisterende oplader på 12 watt, som kan tilkøbes. Det bliver vi med al sandsynlighed klogere på, efterhånden som lanceringen i løbet af efteråret så småt nærmer sig.

Læs også: Her er det nye design og størrelse på iPhone 12

Det sidste nye om emnet

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. 22/6/2020 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med et indlæg omkring emnet iOS 14: iPhones får nu widgets på startskærmenKlik her for fortsættelsen.. Se også seneste nyt om temaet her..