Læk: Her er det nye design og størrelse på iPhone 12

Billeder af iPhone 12 prøveeksemplarer er sluppet fri på nettet. Her kan man et godt indtryk af det nye design og alle tre størrelser. Den mindste bliver på størrelse med iPhone SE.

Læk: Her er det nye design og størrelse på iPhone 12

I dag er Apple klar med deres udviklerkonference WWDC, hvor nyhederne blandt andet er et farvel til Intel, iOS 14 og meget mere. Her vil der ikke være noget nyt om iPhone 12, men vi kommer tættere og tættere på at de bliver en realitet. Nu er der blevet lækket såkaldte “dummies”, prøveeksemplarer, af designet på iPhone 12. Her får man et godt indtryk af design og størrelse på de fire iPhone 12-modeller.

Læs også: Apple-leverandør siger, at iPhone 12 bliver forsinket

En lille iPhone-topmodel

De tre kommende iPhone, som udover at være de første 5G-telefoner fra producenten, bliver både mindre og større end tidligere. Der forventes nemlig hele fire modeller i år; to “billigere” og to dyrere iPhone 12. Skærmstørrelserne bliver 5,4 tommer, to 6,1 tommer og en 6,7 tommer. Den mindste på 5,4 tommer bliver angiveligt på samme størrelse som og den nye iPhone SE 2020, hvorved den bliver den mindste high-end iPhone siden iPhone 7 fra 2016. iPhone 12 i 6,1 tommer skulle blive nogenlunde samme størrelse som iPhone 11, men med et lidt anderledes design.

Det har længe været rygtet, at de vil få et design inspireret af iPhone 4, som kendes på dens flade ramme i rustfrit stål. Med de seneste billeder får vi et ganske godt indtryk af dette. Her skal man være opmærksom på, at det kun er prøveeksemplarer og ikke færdige iPhone 12-telefoner.

Læs også: Sammenlign priser på iPhones

Man kan tydeligt se inspirationen fra iPhone 4 i de kommende iPhone 12. Sonny Dickson, som har delt disse billeder på Twitter, skriver, at kameraet kunne se anderledes ud i den færdige model, men selve kabinetet skulle være dette.

iPhone 12 får billigere start-pris

Med den lille 5,4 tommer model forventes en lavere start-pris på iPhone 12-serien, sammenlignet med iPhone 11. Rygterne påstår, at iPhone 12 kunne komme med en 120 Hz-skærmopdatering og muligvis et ProMotion Display til den dyreste iPhones 12 Pro. Her vil også være 5G ombord, en ny A14-processor og en 3D-dybdesensor i kameraet.

Desværre ser den, på grund af coronavirus-pandemien, ud til at blive forsinket. Den forventes først lanceret til oktober, men der er intet officielt fra Apple endnu.

Læs også: Disse iPhones med iOS 13 får også iOS 14