Kickstarter: iLUUN er et trådløst USB-drev til din enhed

iLUUN er et USB-drev, du trådløst kan tilgå fra din smartphone eller tablet, og som du kan have med dig overalt. Læs mere om det nye Kickstarter projekt her.

Kickstarter: iLUUN er et trådløst USB-drev til din enhed

Er du nogensinde løbet tør for plads på mobilen eller haft behov for at nemt kunne dele billeder, videoer og andre filer med andre i nærheden? Ja, så er et nyt Kickstarter-projekt kaldet iLUUN måske noget for dig.

iLUUN er i alt sin enkelthed et trådløst USB-drev, der kan forbindes til enhver smartphone og tablet via dets indbyggede Wi-Fi-netværk.

Således kan du overføre og hente filer til/fra iLUUN-stikket på din enhed, så du ikke behøver at have det hele liggende lokalt.

Se også: Kickstarter klar med Android-app

Det foregår alt sammen via en app, der findes til både Android og iOS, og med den kan op til otte enheder tilgå materialet på USB-drevet. iLUUN findes i størrelser fra 32GB op til 256GB og kan altså forstørre din hukommelse med en hel del.

Stikket kører på batteri, og kan holde til 5 timers aktivt brug og har ellers en standby-tid på godt en uge. Teknologien er USB 3.0 og det tager godt 1,5 time at lade fuldt op.

Læs også: Ny funktion giver mere hukommelse på mobilen

iLUUN er smart til at kunne tilgå en masse film, uden at de skal være gemt lokalt på enheden

Det smarte ved iLUUN er, at du forbinder din enhed via dets Wi-Fi netværk, så du således ikke er afhængig af en egentlig internetforbindelse for at kunne se dine gemte videoer og billeder, som især er praktisk hvis du er på ferie eller et andet sted, hvor streaming via nettet ikke er muligt.

iLUUN er på størrelse med et almindeligt USB-stik, og kan eventuelt sidde i din nøglering eller i en lille lomme i tasken.

Se denne: Samsungs nye kort: kom en SSD i mobilen

Projektet på Kickstarter er endnu ikke officielt i gang, men du kan allerede nu læse mere om deres produkt her indtil det går live den 11. oktober, hvor du bl.a. kan erhverve dig en på 32GB hukommelse til 39$.

iLUUN forventer i øvrigt at kunne levere produktet til marts måned næste år.