Philips Hue appen bliver hurtigere og mere brugervenlig

Med en ny Philips Hue 4.0-app, bygget fra bunden, leveres en hurtigere og mere brugervenlig oplevelse, med flere funktioner.

Philips Hue appen bliver hurtigere og mere brugervenlig

Det er efterhånden længe siden, at Philips Hue-appen har ændret udseende. Men det gør den fra i dag med en stor opdatering, hvor der er fokus på brugervenlighed, hastighed og automatiseringer. Philips Hue 4.0 er i dag klar til download til både iPhone og Android.

Det nye Philips Hue 4.0-app skal give en hurtigere ydeevne og en endnu mere gnidningsfri oplevelse. Sjældent opnår man en bedre brugervenlighed med flere funktioner, men det mener Philips altså at have opnået med den nye app til de smarte pærer og lamper.

Læs også: Smarte og hjælpsomme gadgets til sommerhuset

Skift let mellem Philips Hue bridge-enheder

Den forenklede brugergrænseflade skaber en gnidningsfri oplevelse, hvor du kan skabe den rette stemning, dæmpe og skrue op for lyset samt tænde og slukke for lyset fra én og samme skærm.

En af de større ændringer er hurtigere adgang til rumkontrol. Nu, når du trykker på et rum eller en zone, vil appen præsentere et gitter med alle tilgængelige lys og forudindstillede scener, så du kan finde dem med det samme.

I den nye app er det også gjort lettere at skifte mellem Philips Hue Bridge-enheder, hvis man fx har flere hjem.

automatiseringer i philips hue
Automatiseringer i Philips Hue 4.0.

Læs også: De bedste produkter til dit smart home i 2021

Nye muligheder for automatisering

I den nye app bliver rutiner til automatiseringer. Automatiseringer tilbyder mere avancerede muligheder for tilpasning, og giver mulighed for let at kunne sætte et personligt præg på belysningen.

En anden efterspurgt og længe ventet opdatering er nu tilgængelig: Geo-fencing for flere brugere. Når man anvender en ”Kommer hjem”- eller ”Forlader hjem”-automatisering, vil Hue appen nu tjekke, om der er andre hjemme, før automatiseringen starter. Når den person, der styrer automatiseringen forlader hjemmet, vil andre medlemmer af hjemmet, der også bruger Hue appen og stadig er hjemme ikke blive efterladt i mørket.

Sidst men ikke mindst, er måden automatiseringerne arbejder på, i forhold til solnedgang og solopgang blevet forbedret. Man kan nu vælge mellem solnedgang, solopgang eller et bestemt tidspunkt for at starte automatiseringen eller slukke for lyset, når automatiseringen er slut.

Kommer i dag

Den nye Philips Hue app kan downloades fra App Store og Google Play Store fra i dag, den. 3. juni 2021.

Se også: Vælg det rigtige bredbånd router til smart home