De bedste produkter til dit smart home i 2021

Det er 2021 og nu skal vores hjem være endnu smartere. Markedet bugner af enheder til smarthjemmet, men ikke alle er lige gode. Her er de bedste produkter til dit smart home i 2021.

De bedste produkter til dit smart home i 2021

Måske har du slet ikke kastet sig over et smarthjem endnu, måske er du lige startet eller måske er du allerede ekspert på området. Lige meget hvad, så kan det være uoverskueligt at finde rundt på et marked, hvor det bugner med smarte produkter til vores hjem. Vil du gerne sikre dig de bedste produkter til smarthjemmet, så skal du læse med her. Her er de bedste produkter til dit smart home lige nu.

Det er overraskende let at komme i gang med et smart home, og lige meget om man benytter Samsung SmartThings, Google Home eller Apple HomeKit, så findes der et utal af smarte produkter. Alt lige fra højtalere til røglalarmer skal nu være forbundet og “smarte”. Det er dog ikke alle disse smart home produkter, der er lige smarte. Personligt har jeg flere gange fjernet produkter fra mit hjem, fordi de viste sig at være mere usmarte end smarte. Den vigtigste opgave for produkter i et smarthjem er, at gøre vores liv simplere. Produkterne skal udføre opgaver for os, så vi slipper for selv at huske og udføre det. Og uden tekniske udfordringer – det skal bare virke. Og det er netop hvad nedenstående produkter har vist sig at gøre. Der er både billige og dyre smart home produkter, og der findes gode alternativer til dem alle sammen. Men herunder er disse vi varmest kan anbefale til dig og dit smarthjem.

Se også: Test af gadgets og smart produkter

#1 Google Nest Audio højtaler

I et smart home har man brug for en højtaler med en digital assistent. Og der kommer man ikke uden om Nest Audio, som er en fremragende højtaler til prisen. Den kan bruges alene og i multi-room, men kan også parres i stereo. Den koster vejledende 799 kroner, men er allerede set langt billigere. Den benytter Google Assistent.

Læs også: Test af Nest Audio

Google Nest Audio
Google Nest Audio

#2 Samsung SmartThings Smart Plug

Man kan få færdig produkter til smarthjemmet eller man kan gøre nuværende produkter smarte. Det er netop hvad et smart plug kan gøre. Et smart plug er en stikdåse, som er forbundet til et Wi-Fi netværk. Der er dog stor forskel i kvaliteten og pålideligheden af disse, og derfor anbefaler vi Samsung SmartThings Smart Plug. Det er ikke det billigste smart plug, men utroligt godt udført og har Zigbee og virker udover SmartThings med Google, Alexa og Bixby. Samsung SmartThings Smart Plug koster omkring 200 kroner.

SmartThings Wifi Smart Plug
SmartThings Wifi Smart Plug

#3 Tado smart radiatortermostat

Tado’s radiatortermostater er stadig blandt vores favorit smart home produkter – også i 2021. De er lette at komme i gang med og gør det simplere at styre varmen i hjemmet, som kan foregå helt automatisk. Med den nye trådløse temperatursensor (Wireless Temperature Sensor) bliver det endnu lettere at få det optimale indeklima. Tado smart radiatortermostat starter kit koster fra 850 kroner og den nye Wireless Temperature Sensor koster 649 kroner.

Tado Radiatortermostat
Tado smart Radiatortermostat starter kit.

Læs også: Test af tado Smart radiatortermostat V3+

#4 Panasonic HZ25UKE varmepumpe

Nu til en helt anden tilføjelse til smarthjemmet, som har vist sig at være en fantastisk tilføjelse. Den er måske ikke til jeres hjem, men passer også perfekt til sommerhuset eller kolonihaven. Panasonic HZ25UKE er en smart varmepumpe, som virker med både Google Assistent og Alexa. Derudover har den en app, hvor man kan styre den og følge med i forbruget. Den er utroligt effektiv og har miljøklassificering A+++. Panasonic HZ25UKE koster omkring 9.000 kroner uden montering.

Panasonic HZ25UKE
Panasonic HZ25UKE

Læs også: Gør din gamle varmepumpe og klimaanlæg smart med Ambi Climate Mini

#5 Google Nest Wi-Fi

Skal du have de bedste produkter til dit smart home, så skal du også have det bedste Wi-Fi. Der findes mange gode Wi-Fi mesh netværksløsninger, som kan dække store huse og lejligheder, men til smarthjemmet er det svært at komme uden om Nest Wi-Fi. Opsætningen er super simpel, det er let at administrere og er stabilt og hurtigt. Derudover har hvert Nest Wi-Fi punkt indbygget højtaler og Google Assistent-styring. Google Nest Wi-Fi koster fra 1.300 kroner.

Google Nest Wi-Fi
Google Nest Wi-Fi

Læs også: Google lancerer Nest WiFi med indbygget Google Assistent

#6 Philips Hue White E27 1600 lumen

Hvor der er flest produkter til smarthjemmet er nok blandt pærer og lamper. Og det er også det første og letteste at gå i gang med. Der findes et utal af smarte pærer og mange af dem er gode. Den vi har haft største glæde af er den nye Philips Hue White E27 med hele 1600 lumen. Den lyser utroligt godt op, hvilket i denne mørke tid er rart. Philips Hue White E27 1600 lumen koster fra 160 kroner.

Philips Hue 1600 lumen e27
Philips Hue 1600 lumen e27

 

#7 Netgear Arlo Pro 3 sikkerhedskamera

Arlo Pro 3 har 2K videooptagelse med HDR samt Color Night Vision, så man kan se natoptagelserne i farve. De indbyggede mikrofoner og højttalere kan bruges til tovejs lyd. Derudover har Arlo Pro 3 12x digital zoom et batteri, der holder op til 6 måneder på en enkelt opladning. Og så virker det med med Alexa, Google Assistent og Apple HomeKit. Arlo Pro 3 startpakke med to kameraer koster 3.500 kroner. Venter du lidt, så er der en forbedret Arlo Pro 4 på vej.

Arlo Pro 3
Arlo Pro 3

Læs også: Test af ARLO PRO 2

#8 Google Nest Protect røgalarm

Røgalarmer kan man ikke undvære og med Nest Protect fra Google bliver den pludselig meget smartere. Nest Protect er en smart røg- og kuliltealarm, der tænker, taler og advarer dig på din telefon. Den tester sig selv automatisk og kan køre i op til ti år. Derudover er den udstyret med et natlys, som automatisk tænder ved bevægelse om natten. Nest Protect koster omkring 1.000 kroner.

Google Nest Protect
Google Nest Protect

Læs også: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

#9 iRobot Roomba S9+ robotstøvsuger

iRobot Roomba S9+ robotstøvsugeren er ikke lige frem den billigste, men den er til gengæld blandt de bedste robotstøvsugere til hjemmet. Den er spækket med avanceret teknologi, sensorer, har enorm sugeevne, den når helt ind i hjørnerne og så tømmer den helt automatisk støvbeholderen. iRobot Roomba S9+ virker med Google Assistent og Alexa. Prisen for iRobot Roomba S9 er 6.999 kroner, mens iRobot Roomba S9+ koster 11.999 kroner.

iRobot Roomba S9+
iRobot Roomba S9+

Læs også: Bedste robotstøvsuger – overlad rengøring til robotter

Dit bud på de bedste smart home produkter?

Som sagt bugner markedet med produkter til smarthjemmet. Vi kender til mange, men vi kender ikke til dem alle. Ovenstående er vores bud på nogle af de bedste smart home produkter. Har du et bud på andre kategorier og produkter, så skriv gerne en kommentar herunder.

Læs også: De 5 bedste smartprodukter til hjemmet

 

Sagen videre

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. Allerede d. 29/10/2020 gik redaktionen videre med et indlæg omkring B&O Beolit 20 har bedre lyd, batteri og indbygget trådløs opladningKlik her og læs historien.. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.