Segway Navimow robotplæneklipper slår græs uden kanttråd

Segway Navimow robotplæneklipper bruger satellitteknologi til at optimere græsslåningen - klarer 45% hældning i terrænet.

Segway Navimow robotplæneklipper slår græs uden kanttråd

Segway, der primært er kendt for det tohjulede transportmiddel, som man står på og styrer med kroppens bevægelser, prøver nu kræfter med markedet for automatiseret havepleje, som det så fint hedder. De er nu klar med robotplæneklipper Navimow.

Satellitsignaler giver centimeterpræcis nøjagtighed

Navimov bruger satellitsignaler til at markere det område, hvor græsset skal slås. Normalt benyttes der kanttråd til den slags.

Man angiver inde i appen, hvor plæneklipperen skal slå græsset. Exact Fusion Locating-systemet (EFLS), fusionslokaliseringsteknologi, sørger for Navimow opnår den højest mulige positioneringsnøjagtighed helt ned på centimeterniveau.

Appen kan bruges til at lave indstillinger, oprette kort samt administrere tidsplaner osv. Ændrer du på havens udseende med for eksempel nye blomsterbede, kan du oprette off-limit-zoner via appen.

Robotplæneklipperen registrerer automatisk ting i haven som for eksempel krukker og kører uden om dem. Den klipper græsset systematisk frem for tilfældigt, hvilket øger effektiviteten.

Kan klare 45% hældning

Den er udstyret med fem centimeter tykke terrængående gummihjul og klarer skråninger på op til 45 procent.

Den kan klare regn, kraftig sprøjt samt højtryksstråler.

Se også: De bedste robotstøvsugere

Pris på Segway Navimov

Pris på Segway Navimo starter fra 9.999 kroner for modellen, der kan slå op til 500 m2 på en opladning, mens den dyreste, der kan klare 3.000 m2 koster 19.999 kroner.

Derimellem er der en model til 800 m2 til en pris på 11.999 kroner, mens modellen, der kan slå 1.500 m2 koster 14.999 kroner.

Sammenlign priser på robotplæneklippere her.