iPhone 6 Plus-ejere storforbruger af data

Ny undersøgelse: Er du nybagt iPhone 6 Plus-ejer bør du overveje at få opgraderet datapakken.

iPhone 6 Plus-ejere storforbruger af data

Skærmen på en iPhone 6 Plus er nøjagtig 37% større end i iPhone 6, men dataforbruget – det er dobbelt så stor. Den tydelige sammenhæng mellem ivrigt dataforbrug og store skærme er en af konklusionerne i web-analyseselskabet Citrix. Større skærme er lig med stort dataforbrug.

Tallene understøtter tidligere undersøgelser som viste markant fremgang i phablet-markedet, på bekostning af tablets. En trend som Citrix bekræfter: “dataforbrugsmønsteret for iPhone 6 Plus brugere minder mest om en tablet-brugers.

Læs også: Danskerne sluger datapakken

Det er samtidig ikke kun phablet-iPhonen der sluger flere film og videoer: samme mønster tegner sig også i de mindre iPhone-formater. iPhone 5, 5 og 5s brugere, som alle deles om den samme 4” store skærm, anvender kun halvt så meget data som den større iPhone 6 – eller cirka en fjerdel af den data som 6Plus-storforbrugerne sluger i sig.

Undersøgelsen svarer dog ikke på hønen eller ægget spørgsmålet: bliver man data-storforbruger fordi skærmen er større? Eller vil storforbrugere af data vælge mobiler med større skærme? Hvad tror du?

Du kan læse hele undersøgelsen her.

citrix

Mere om stoffet

Næste artikel om temaet er også interessant. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. d. 29/1/2015 gik vi videre med temaet i artiklen om Billig Android telefon er kopi af iPhone 6 – Følg den videre histore her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..