Apple højtaler skal dyste med Google og Amazon

Bloomberg: Googles Home og Amazons Echo-højtalere vil få kamp til stregen af Apples konkurrerende løsning

Apple højtaler skal dyste med Google og Amazon

En ny type enhed med det karakteristiske æbleformede logo kan snart finde vej til din stue eller køkken.

Apple er nemlig på vej med en konkurrent til Google og Amazons smart-højtalere, der forener mikrofoner, talegenkendelse samt en bluetooth-højtaler til en enhed der kan lette hverdagens små gøremål. Det skriver Bloomberg.com efter en dialog med anonyme kilder tæt på selskabet.

Hensigten med enheden bliver at skabe en kommandocentral, hvorfra hjemmets ’smartappliances’ såsom WiFi-pærer, stereoanlægget, termostater eller andet HomeKit-forbundet udstyr kan styres.

Læs også:  Google Home: Hjemmets personlige assistent

Et andet mål for enheden, er at sikre et alternativ til Googles og Amazons konkurrerende enheder som i skrivende stund ikke understøtter flere af Apples services, som eksempelvis Apple Music.

Hvornår Apples Home og Echo konkurrent vil slippes løs er dog uklart. Bloomberg skriver her, at den intelligente højtaler kan blive offentliggjort allerede næste uge ved Apples årlige WWDC-udviklermesse, men peger samtidig på en tilgængelighed senere på året.

Apple afholder deres WWDC-messe den 5. juni og regnes med der at løfte sløret for deres nye iOS og MacOS-versioner sammen med en stribe opdaterede MacBooks, en ny iPhone SE og en iPad Pro 2.

Se også:  Analytiker: Disse nyheder præsenterer Apple ved WWDC