Bang & Olufsen højttalere får Google Assistent

Bang & Olufsen har allerede nu et stort udvalg af transportable højttalere. Nu er de på vej med en opdateret Beosound 1 og 2 med indbygget Google assistent.

Bang & Olufsen højttalere får Google Assistent

Bang & Olufsen kaster sig nu over Google Assistent i deres transportable højttalerserie, i første omgang kun til højttalerne i den dyre ende. Beoplay og Beosound højttalerne og ikke mindst hovedtelefonerne er utroligt populære, og er også produkter som vi ofte er meget tilfredse med i vores tests. Læs testen af Beoplay P6 her:

Test: B&O BeoPlay P6 – Luksus på både lyd og design


Det er ingen hemmelighed, at Google Assistent er på vej på dansk, og det ser ud til at B&O godt ved dette. Der kommer nemlig, i september måned, opdaterede udgaver af deres to dyreste højttalere, som har indbygget Google Assistent. Måske det giver os et hint om, hvornår Google Assistent frigives på dansk.

Beosound 1 og Besound 2, som du kan se herunder, er dog ikke ligefrem billige:

besound 1 og 2
Bang & Olufsen Beosound 2 til venstre og Beosound 1 til højre. Foto: Bang-olufsen.com

Beosound 1 koster 9.995 kroner og Beosound 2 ligger i 13.995 kroner. Her skal vi lige huske på, at vi stadig har med en transportabel højttaler at gøre. Det er nok ikke lige dem her man tager med til stranden dog.

De to højttalere har allerede indbygget Chromecast, Airplay 2 og Spotify Connect, men bliver nu altså også smarte med Google Assistent. 

De skulle blive tilgængelige i midten af september. Om dette gælder for Danmark også er vi i gang med at undersøge.

Læs også: Test: Sony Xperia Ear Duo – Mere assistent end musik