Der bliver gjort grin med Googles Stadia lancering

Lanceringen af Googles spilstreamingtjeneste har været lidt af en farce og der bliver nu gjort grin med det på internettet.

Der bliver gjort grin med Googles Stadia lancering

Da Googles spilstreamingtjeneste, Stadia, gik i luften i tirsdags gik det desværre ikke helt, som de spændt afventende kunder havde forestillet sig. Listen af ting der gik galt og ikke blev overholdt af Google blev for meget for kunderne, der i frustration nu driller tjenesten på Reddit.

Folk der har haft forudbestilt Stadia i flere måneder har ikke modtaget deres ordre på lanceringsdagen, adgangskoderne til tjenesten er ikke blevet sendt ud og Google har måske lovet mere end de kan holde.

Google Stadia skulle nemlig kunne håndtere 4K-opløsning, 60 FPS og imponerende grafik, hvilket ikke helt er hvad kunderne, og anmeldere, verden over nu oplever. I stedet virker det til at de fleste spil afvikles i 1440p ved 30 FPS, hvilket selvfølgelig ikke er tilfredsstillende, hvis man betaler for mere. Samtidig er 1440p billedkvaliteten ringere end hvad både PS4 Pro og XBOX One X kan præstere.

Listen over lovede ting fra Googles side er flere og nu har kunderne fået nok. Flere har afbestilt eller returneret, mens andre benytter muligheden for at lave lidt sjov – og det skal vi kigge nærmere på her:

Google Stadia
En af dem der venter på en aktiveringskode til Stadia. Foto: Reddit

Har i selv prøvet Stadia? Hvad er jeres oplevelser? Internettet har en tendens til at overdrive, så man skal ofte tage det hele med et gran salt.  Mobilsiden havde en udmærket oplevelse af Stadia, vi prøvede det også kun ganske kort. The Verge gav Stadia 5 ud af 10 og der ses mange lignende anmeldelser på nettet på internationale medier.