Fremtiden for iPhone og iPad afsløres den 6. juni

Den 6. juni vil Apple løfte sløret for nyheder på vej i deres software til iPhones, iPad, Watch, Mac-computere og Apple TV på Worldwide Developers Conference.

Fremtiden for iPhone og iPad afsløres den 6. juni

Apple har netop meldt datoen ud for deres næste Worldwide Developers Conference (WWDC), hvor kommende udgaver af software til iPhone, iPad, Mac, Watch og Apple TV vises frem.

Se også: Sammenlign priser på iPhones

WWDC afholdes online den 6. juni

Det bliver altså den 6. juni, at Apple afholder næste udgave af deres udviklerkonference. Godt nok er WWDC primært til for udviklere, men det er også her man kan få et indtryk af nyheder og funktioner for Apples software i alle deres forskellige enheder – kort sagt hvordan Apple mener at iOS, iPadOS, MacOS, tvOS og WatchOS skal udvikle sig og se ud i fremtiden.

Sidste år løftede Apple sløret for en række softwareforbedringer som SharePlay-understøttelse af FaceTime, muligheden for at gemme id’er i digital form i Apple Wallet, widget-understøttelse til iPadOS og nye privatlivsfunktioner med iCloud Plus-abonnementstjenesten.

Der kan også blive præsenteret hardware

Det er dog også sket tidligere, at Apple på WWDC har præsenteret nye produkter. Her var det for eksempel lanceringen af ​​den nye Mac Pro og HomePod samt opdaterede iMacs og iPad Pro. På Apples 2021-konference annoncerede de overgangen til egne processorer i Mac-computere. En ny M2-processor skulle være på vej – vil den blive præsenteret på WWDC 2022?

Det kunne også være her vi så de første tegn på en foldbar enhed? Det er nemlig en type enhed, som udviklere skal have god tid til at tilpasse og udvikle apps til. Der går rygter om at Apple tester en foldbar enhed lige nu.

Keynote den 6. juni

Igen i år foregår WWDC kun online. Udviklerkonferencen løber fra den 6-10. juni, hvor den store keynote afholdes på den første dag. Det er typisk klokken 19:00 dansk tid. Vi sidder klar til at dække eventet og bringer jer nyheder hurtigst muligt.

Se også: Apple og Facebook narret til at udlevere brugerdata til hackere