Google giver gratis Nest Mini’er til abonnenter

Google er kommet i julehumør og giver nu helt gratis Nest Mini'er væk til Premium-abonnenter. Har du familieabonnement, så kan alle brugerne benytte tilbuddet.

Google giver gratis Nest Mini’er til abonnenter

Har du endnu ikke fået hjemmet udstyret med Google Assistent, så kommer der her en oplagt mulighed. Googles Nest Mini, den mindste Assistent-udstyrede højtaler, er fornylig blevet lanceret i en ny og forbedret udgave. Den er en fantastisk lille enhed, der spiller overraskende godt og fint kan bruges som køkkenhøjtaler.

Google Nest Mini koster normalt 449 kroner, men kan, som en slags julegave til Googles betalende abonnenter, anskaffes ganske gratis i en kort periode. Premium brugere af Googles Play Music eller Youtube Premium kan benytte tilbuddet og få sendt en Nest Mini ganske gratis og helt uden fragtomkostninger.

Google Nest Mini
Tjek om du kan få en gratis Nest Mini. Foto: Mobilsiden.dk

Familieabonnenter kan få flere Nest Mini’er gratis

Som om det ikke er nok med en gratis Nest Mini, så kan jer med familieabonnementer benytte tilbuddet per bruger. Det vil sige, at har i et abonnement med op til seks brugere, så kan alle seks bestille en gratis Nest Mini og spare op til 2.694 kroner.

Lyder det fristende, så kan du tjekke her om du kan benytte tilbuddet på gratis Google Nest Mini. Desværre kan G-Suite-brugere ikke benytte tilbuddet. Kampagnen slutter den 24. januar 2020 klokken 08:59.

Læs også: Google lancerer Google Nest Mini