Google lancerer Pixel 4 den 15. oktober

Den næste Google Pixel-smartphone bliver præsenteret den 15. oktober i New York.

Google lancerer Pixel 4 den 15. oktober

Google har nu sendt invitationer ud til et event den 15. oktober, hvor de vil fremvise nye Pixel-smartphones. Udover dato og lokation for eventet, så afslører invitationen ikke meget, men det er vel heller ikke nødvendigt med den massive mængde af lækkede videoer, billeder og informationer vi har set af Pixel 4.

Der kommer også denne gang to udgaver: En Pixel 4 og en Pixel 4 XL, hvor XL betyder en større skærm. Skærmen bliver på henholdvist 5,8 og 6,3 tommer og er AMOLED med 90Hz. For første gang bliver de udstyret med en Apple Face ID-lignende 3D ansigtsoplåsning. 

De får begge 6GB RAM, op til 128GB lagerplads og vil være udstyret med et 2800 mAh batteri til Pixel 4 og 3700 mAh til Pixel 4 XL.

Der er også nye spændende funktioner i softwaren. Blandt andet “Motion Sense” der giver mulighed for at udføre forskellige handlinger, som fx at skifte sang og gøre opkald og alarmer lydløse ved at vifte med hånden. “Reach to check phone” aktiverer skærmen, når du holder hånden over den og giver et overblik over notifikationer og klokken – lidt ala Motorolas Moto Display.

Pixel 4
Lækkede billeder af Google Pixel 4
Pixel 4
Lækkede billeder af Google Pixel 4

Kameraet i Pixel 4

Denne gang bliver Pixel 4 udstyret med et tredobbelt kamera: To 12 megapixel Sony IMX363 med f/1,7 og en telefoto på 16 megapixel, Sony IMX481.

Som sagt, så er utroligt meget allerede lækket. Men derfor kan der stadig være overraskelser til Googles event. Vi dækker selvfølgelig eventet den 15. oktober og deler nyheder med jer.

Læs også: Google Pixel 4 får 90Hz skærm