Google Oversæt er nu blevet endnu bedre

Med hjælp fra tusinder af brugeres feedback og hjælp er Google Oversæt nu blevet endnu bedre til at forstå, hvordan kryptiske sætninger skal oversættes.

Google Oversæt er nu blevet endnu bedre

Google Oversæt er nu langt bedre til at forstå, hvordan hverdagssprog skal oversættes korrekt. I et blogindlæg fortæller teamet bag oversættelsestjenesten, hvordan Google Oversæt nu er blevet bedre med din og andre brugeres hjælp.

Ved siden af Google Oversæt findes et såkaldt ”Google Oversæt-community”, som har til formål at du og andre kan hjælpe til at forbedre mekanismen.

Læs også: Google Translate: Gør din rejse forståelig [TIP]

Heri kan brugere oversætte ord og fraser til egne sprog og bedømme andre oversættelser for at hjælpe Google på områder, hvor tjenesten endnu ikke er så stærk. De mange tusinder af brugere, der hen over de seneste måneder har hjulpet til, medfører altså nu, at Google Oversæt er forbedret gevaldigt.

I eksemplet på billedet gav en sætning på hindi Google Oversæt problemer, men med brugernes hjælp fanger tjenesten nu sætningen uden problemer, og sådanne ændringer ses over alt på tværs af alle sprog. Google Oversæt kan derfor oversætte langt flere sætninger og talemåder fra typiske samtaler korrekt end tidligere.

Læs også: Google Oversæt snart klar til live tale

Google fortæller dog også, at der stadig er lang vej og at der fremadrettet fortsat gøres brug af brugernes hjælp i de 90 eksisterende sprog samtidig med, at endnu flere sprog finder vej til tjenesten.