Google Pixel 3 og 3 XL: Knivskarpe billeder afsløret

Lanceringen af Googles Pixel-smartphoneduo nærmer sig så småt. Som så mange gange før har Twitter-tipsteren Onleaks før tid afsløret billeder af telefonerne.

Google Pixel 3 og 3 XL: Knivskarpe billeder afsløret

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Google arbejder lige på firmaets to næste topmodeller, Pixel 3 og Pixel 3 XL. Hidtil har det været sparsomt med rygter om telefonen, men vi har til gengæld set masser af billeder – blandt andet ægte hans on-billeder af Pixel 3 XL.

Læs også: De første rigtige billeder af Google Pixel 3 XL dukker op

Nu får vi knivskarpe renderinger af begge modeller. Det er den velkendte Twitter-tipster Onleaks med det borgerlige navn Steve Hemmerstoffer, der har afsløret billeder på baggrund af såkaldte CAD-filer fra fabrikken. Billederne er delt i samarbejde med hjemmesiden MySmartPrice.

Google Pixel 3 XL
Foto: Mysmartprice.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Tipsteren har lavet billeder af både Pixel 3 og 3 XL fra de fleste vinkler, men har denne gang også lavet særlige billeder i 5K-opløsning, som viser de to modeller sammen.

På billederne ses det, at de to Pixel 3-smartphones overordnet virker noget genkendelige. De har samme velkendte Pixel-look med en bagside i to forskellige nuancer. Dog ser det ud til, at hele bagsiden nu udføres i glas, men at den øverste del af den er mat, mens resten er blank. Ligesom billeder tidligere også har vist, er det kun den store Pixel 3 XL, der får et hak i skærmen – og så får den også to frontkameraer. Begge modeller beholder dog et enkelt bagkamera.

Ifølge Onleaks’ oplysninger måler Pixel 3 cirka 5,3”, mens den store Pixel 3 XL måler cirka 6,2”. Begge telefoner har desuden stereofronthøjttalere. I et andet tweet har Onleaks oplyst, at ”notchen” i Pixel 3 XL måler 8,1 mm i højden, mens der er 8,8 mm kant under skærmen.

Det er endnu uvist, hvor meget vi skal lægge i farverne, som der er vist på disse billeder. Hvis de viser de rigtige farver, som telefonerne kommer i, kan vi altså i hvert fald forvente en sort og hvid variant. Den hvide har en turkis tænd/sluk-knap ligesom Pixel 2 i farven Kinda Blue. Der er dog ingen rød knap på den sorte udgave af Pixel 3 XL ligesom den sort/hvide Pixel 2 XL.

Af andre små ændringer ser det ud til, at SIM-porten får ny plads. Den sidder nu nede i bunden til venstre for USB C-porten, mens porten sidder i telefonens venstre side i rammen på Pixel 2 og 2 XL. Pixel 3 måler desuden 145,6 x 68,2 x 7,9 mm, hvilket er 0,1 mm lavere, 1,5 mm smallere og 0,1 mm tykkere end Pixel 2. Den store Pixel 3 XL måler 158 x 76,6 x 7,9 mm – 0,1 mm højere, 0,1 mm smallere og lige så tyk som den store forgænger.

Det er endnu uvist, hvornår Google løfter sløret for de to nye Pixel-smartphones. Sidste år skete det den 4. oktober ved en Google-event. Årets efterfølgere må formodes at blive en realitet nogenlunde samtidig, og som noget nyt kan vi måske forvente en dansk udgivelse af telefonerne. I hvert fald ses det, at flere Google-produkter så småt er på vej til Danmark, bl.a. Google Assistent, Google Home og Google Home Mini.

Seneste nyt om It, tele & tech