Google Pixels “Swipe for notifications” nu også på Nexus

Den seneste Android opdatering bringer Google Pixels smarte fingerscanner-funktion til Nexus 5X. Det skriver flere Nexus-ejere online.

Google Pixels “Swipe for notifications” nu også på Nexus

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Da Google præsenterede deres nye Pixel-mobiler, viste de på samme tid et sæt nye smarte funktioner frem, bl.a. muligheden for at trække notifikationsbaren ned ved at swipe ned langs fingerscanneren på bagsiden.

Men funktionen blev dog i første omgang forbeholdt Pixel-telefonerne, hvilket rigtig mange Nexus-ejere var utilfredse med. Men det ser snart ud til at være fortid.

For nu fortæller en bruger på Reddit, at han har fået funktionen “Swipe for notifications” på sin Nexus 5X efter at have opdateret til Android 7.1.2.

Se også: Slut med nye Android-versioner til Nexus 6 og Nexus 9

Opdateringen 7.1.2 er kun tilgængelig for brugere i Googles beta-program, og der er tale ome en såkaldt inkrementel vedligeholdelsesopdatering, fokuseret på små finpudsninger.

Men flere Nexus 5X-ejere rapporterer altså at kategorien “Moves/Bevægelser” nu er dukket op i mobilens indstillinger.

Læs også: Update: Disse Pixel-funktioner kommer ikke til Nexus

I billedet herunder kan man se, hvordan den nye fingerscanner-funktion kan slås til:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Se også: Disse funktioner kommer heller ikke til Nexus

Den nye beta-opdatering er endnu ikke tilgængelig for den store Nexus 6P, men man kan kun forestille sig, at den også bliver en del af selskabet. Det ville i hvert fald kun give mening, eftersom 6P, ligesom 5X og Pixel-mobilerne, har sin fingerscanner på bagsiden.

Er du ejer af en Nexus 5X eller 6P, og er det en funktion, du glæder dig til?

Seneste nyt om It, tele & tech