Google: Vi er færdige med at lave tablets

Google er officielt færdige med at lave tablets, hvilket ikke er gode nyheder for et allerede trist Android-tablet marked.

Google: Vi er færdige med at lave tablets

Markedet med Android tablets er ikke ligefrem imponerende, specielt ikke når vi snakker flagskibe, der skal konkurrere med Apples iPad flåde. Googles seneste udmelding, om at stoppe udviklingen af tablets, gør bestemt ikke noget positivt for denne situation.

Computerworld.com har nemlig fået beskeden direkte fra Google, at de har stoppet udviklingen af en kommende tablets og helt droppet disse enheder fremover. Det betyder at Pixel Slate, der desværre aldrig officielt nåede til Danmark, aldrig får en efterfølger. 

Google arbejder i øjeblikket på at omfordele de medarbejdere, der arbejdede på Pixel-tablets, til andre områder. Mange af dem kommer angiveligt til at arbejde på Googles Chrome-udstyrede bærbare computere.

Pixel Slate
Farvel til Google Pixel Slate, der aldrig nåede til Danmark. Foto: Google

Fokuserer på bærbare med Chrome OS

I stedet vil Google fokuserer mere på deres Chrome styresystem, og vil muligvis allerede til efteråret lancerer en ny PixelBook. 

Hverken Googles seneste Pixel-telefoner eller Pixel Slate har solgt godt, så det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer. Google er dog bundet af at skulle opdatere Pixel Slate helt frem til juni 2024.

Efterfølgeren til SMS: Google tager nu sagen i egen hånd