Knivskarpe renderinger af Google Pixel 2 dukker op

Et sæt nye renderinger viser den ene af Googles to kommende topmodeller, Pixel 2, fra alle ledder og kanter og i flere friske farver.

Knivskarpe renderinger af Google Pixel 2 dukker op

Hjemmesiden PhoneArena har fået fingrene i såkaldte CAD-tegninger af den lille af de to kommende Google Pixel-topmodeller. Ud fra disse og gårsdagens lækkede billeder af telefonen har hjemmesiden fået designet en håndfuld knivskarpe renderinger, som viser telefonen frem fra alle ledder og kanter.

Som det også kunne ses på de første rigtige billeder af Pixel 2, får den nogle ganske store kanter over og under skærmen – i hvert fald set i forhold til topmodeller som Samsung Galaxy S8, LG G6 samt den anden Pixel XL 2, som LG producerer.

Læs også: Lækket billede viser den lille Google Pixel 2 frem

Det skyldes blandt andet stereohøjttalerne på fronten, som naturligvis optager en vis mængde plads på fronten. Den primære årsag skal dog nok findes i, at det er HTC, der laver den lille model, og producenten har endnu ikke lavet en smartphone med en skærm, der dækker tæt på hele fronten. 

Google Pixel 2
Foto: Phonearena.com

En anden detalje, som er bekræftet både via billederne og via PhoneArenas kilder, er manglen på en 3,5 mm jackport. Her følger Google altså Apples eksempel, selvom Google ikke holdt sig tilbage med at drille Apple, da Pixel og Pixel XL blev annonceret.

Kommer formentlig i flere friske farver

Hjemmesiden ved endnu ikke med sikkerhed hvilke farver Pixel 2 kommer i, men Quite Black, Very Silver og Really Blue vurderes som sandsynlige farver igen i år. I et tweet fra David Ruddock, ledende redaktør på Android Police, lød det for en lille måned siden, at ’Google overvejer nogle interessante farvemuligheder’.

Interessante farvemuligheder må siges at være en del af PhoneArenas renderinger, for her er Pixel 2 nemlig vist med sidste års farver, heriblandt den friske blå farve. Hertil er der lavet en rød farve, hvis nu Google skulle finde på også at følge Apples eksempel på den front. Den røde farve ses både med hvid og sort front.