OnePlus donerer smartphones til julehjælp

Smartphoneproducenten OnePlus vil give en håndsrækning til udsatte familier i en svær tid. Producenten donerer mobiltelefoner til julehjælp.

OnePlus donerer smartphones til julehjælp

Julehjælpen fra Frelsens Hær har indtil videre modtaget hele 16.000 ansøgninger i år fra familier, der søger hjælp i en svær tid. Nogle af dem vil finde en smartphone fra OnePlus under juletræet.

Se også: OnePlus opdaterer nu telefoner med Android i fire år

Et mix af nye og brugte OnePlus-telefoner

Samfundet er ramt at stigende priser på mad, varme og elektricitet, hvilket kan mærkes i langt de fleste danske familier, men hos nogle mere end andre. Nogle af dem, der har det rigtig svært, har søgt om hjælp hos Frelsens Hær, der hvert år hjælper omkring 8.000 familier med deres julehjælp.

Netop på grund af stigende priser har Frelsens Hær på nuværende tidspunkt modtaget dobbelt så mange ansøgninger, som de typisk kan hjælpe.

Som en håndsrækning til nogle af disse familier, der har særligt brug for julehjælp, vil smartproducenten OnePlus give en mobiltelefon i julegave. Her er der tale om både helt nye samt brugte mobiltelefoner, der i år vil være at finde under træet hos nogle af disse familier.

“I år har vi modtaget et rekordstort antal ansøgninger fra familier, der har brug for hjælp her op til jul. Derfor er vi meget glade for, at OnePlus vil hjælpe os med at skrue op for hjælp og hjertevarme i en kold tid og donere smartphones til familier, der kan få stor glæde af dem,” siger Lars Lydholm, informationschef hos Frelsens Hær, og tilføjer:

“En investering i en ny telefon er i mange tilfælde en uoverstigelig udgift for familier, der lever på et minimumsbudget. Donationen fra OnePlus vil derfor være en stor hjælp for de udvalgte familier. Sammen med julehjælpen kan det tænde et lys i en svær tid.”

Rekordmange ansøgninger til hjælp i julen

Forventningen hos Frelsens Hær er, at de i år vil modtage rekordmange ansøgninger. Typisk består julehjælpen af godter, gaver og gavekort til supermarkeder.

Har du/i også lyst til at også at støtte de mange familier, der har brug for hjælp i julen, kan det gøres her.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner