OnePlus lancerer mekanisk tastatur i aluminium

OnePlus lancerer deres første mekaniske tastatur. OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard er bygget i aluminium og virker med MacOS, Windows og Linux.

OnePlus lancerer mekanisk tastatur i aluminium

Sammen med OnePlus 11, OnePlus Buds Pro 2 og OnePlus Pad har producenten til deres Cloud 11-event lanceret deres første tastatur. “OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard”, som det nye tastatur er døbt, er et mekanisk tastatur i aluminium med optimal komfort og funktionalitet, der virker sømløst med MacOS, Windows, Linux og andre platforme.

Se også: Test af udstyr og gadgets til fritid og arbejde

Højkvalitets tastatur til arbejde og gaming

Hvem havde troet, at OnePlus ville lancere et tastatur? Men den er altså god nok. “OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard” er udviklet i samarbejde med brugere fra deres community.

Udviklingen af OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard startede i november 2022, hvor produktkonceptet blev udviklet. Herefter blev det samme med brugerne skabt i december og inden lanceringen testet i januar 2023. Masseproduktionen af det nye keyboard forventes at skydes i gang i marts-april 2023.

Beklædt med CNC-skåret aluminium

Hvad er der så interessant ved netop dette tastatur? Ifølge OnePlus er tastaturet produceret af Keychron, der er førende på området. OnePlus-tastaturet er beklædt med ultrapræcis aluminium, der garanterer en silkeblød fornemmelse, der er forfriskende kølig, skriver producenten.

OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard er det første tastatur i branchen med såkaldte Marble-mallow-taster, som bruger en patenteret termoplastisk elastomer, der giver en vis fjedring ved hvert tryk og giver brugerne optimal komfort og funktionalitet. Pakningsdesignet sikrer en præcist kalibreret, men blødere aktivering parret med en tilfredsstillende lyd. Optimalt til både arbejde og spil, oplyser OnePlus.

OnePlus’ mekanisk tastatur er designet til at fungere problemfrit for Mac-brugere. Layoutet matcher MacBook-tastaturet og er lige så egnet til Windows. Det er endog kompatibelt med Linux og virker også med andre platforme.

OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard understøtter hot-swappable kontakter. Hot-swappable funktionalitet giver mulighed for hurtige og jævne skift af taster for unik personalisering.

OnePlus Featuring Keyboard 81

OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard: Pris og tilgængelighed

Flere oplysninger om OnePlus Featuring 81 Pro Keyboard, herunder tilgængelighed og priser, vil være tilgængelige i de kommende uger.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus