Overblik: Googles nye Android-forbedringer, kinesiske toptelefoner på vej

Her får du de vigtigste mobilnyheder fra ugen der gik

Overblik: Googles nye Android-forbedringer, kinesiske toptelefoner på vej

Google styrker Android denne uge med flere tiltag der skal forbedre Android-oplevelsen både på den korte og den lange bane.

Google indfører 3 års Android-softwareopdateringer

Google tester lige nu en helt ny Android-app kaldet Files Go, som hjælper dig med at rydde op i unødvendige filer, som optager lagerplads.

Opdateringer: Google halter fortsat efter Apple
Du kan forvente, at Apple i snit vil opdatere deres enheder i næsten dobbelt så lang tid som Google.

Google udgiver appen Files Go til at rydde op i din mobil
Google tester lige nu en helt ny Android-app kaldet Files Go, som hjælper dig med at rydde op i unødvendige filer, som optager lagerplads.

Mens Google arbejder på Android, er de to kraftigt vækstende kinesiske mobilselskaber, Xiaomi og OnePlus, i færd med at introducere spændende nyt til de europæiske mobentusiaster. Xiaomi er nu at finde i Europa, mens OnePlus snart introducerer deres nye OnePlus 5T smartphone.

OnePlus 5T – her er de forventede priser
Når OnePlus i næste uge introducerer deres næste flagskibstelefon, OnePlus 5T, vil priserne holdes i ro. Det betyder det, for de kommende priser.

Xiaomi indleder europæisk salgsoffensiv
Den kinesiske mobilproducent vil nu opbygge salgsnetværk i Europa.

Alt imens dette står på, kæmper de to mobilgiganter Apple og Samsung deres fortsatte kamp. Denne uge lagde Samsung ud med en bredside, mens Apple overhaler ærkerivalen på displayteknologi og styksalg.

Samsungs nye reklame har Apple i sigtekornet
Det er noget af en bredside Samsung får fyret af mod Apple i deres nyeste reklame.

Apple overhaler Samsung i nøglemarked
Samsung må se sin førerposition smuldre på det amerikanske nøglemarked.

DisplayMate: iPhone X har den bedste skærm nogensinde
Den Samsung-specialfremstillede OLED-skærm i iPhone X er vurderet til at være den bedste nogensinde i en mobil ifølge skærmspecialisterne DisplayMate.

Sagen er ikke slut

Emnet er stadig relevant. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 1/9/2017 fulgte redaktionen op med artiklen Nu ruller Android 8.0 Oreo ud til de første mobilerKlik her for at læse den påfølgende artikel.. De sidste nyheder om temaet finder du her.