Siri afslører Apple-event på tirsdag – Airtags og iPad Pro?

Intet er meldt officielt ud fra Apple endnu, men nu afslører deres digitale assistent Siri, at et event afholdes på tirsdag, den 20. april. Her forventes Airtags og nye iPad Pro-modeller.

Siri afslører Apple-event på tirsdag – Airtags og iPad Pro?

Det kan ikke vare længe, inden der dumper en officiel invitation ud fra Apple om et event på tirsdag. Ved et tilfældighed har deres egen digitale assistent nemlig afsløret, at Apple har planlagt event på tirsdag den 20. april. Her forventer vi (endelig) at se Airtags lanceret samt nye iPad Pro-modeller med endnu hurtigere ydelse.

Spørger man den amerikanske udgave af Siri, hvornår det næste Apple-event afholdes, så er svaret tirsdag den 20. april 2021. Spørger man den danske udgave, så får man et ubrugeligt svar, desværre. Der bliver samtidig sagt, at man kan få alle detaljerne på Apples hjemmeside, men her er intet om eventet endnu. Vi forventer Apple udsender en officiel invitation senere i dag.

Lige som de sidste gange, så vil der være tale om et event, som er indspillet på forhånd.

Læs også: Find billige priser på iPads og andre tablets

Airtags og nye iPads Pro?

Hvad Apple vil præsentere på tirsdag er stadig en hemmelighed, men her er en række gode bud på det. Den mest troværdige er lanceringen af nye iPad Pro-modeller, som får endnu bedre ydelse fra et Apple A14X Bionic-chipset, designet til iPad. Udover bedre ydelse, så kunne det også blive den første iPad med en avanceret Mini-LED-skærm. iPad Pro 2021 forventes at komme i 12,9 tommer og 11 tommer.

På tirsdag kunne også blive dagen, hvor Apple endelig afslører deres Airtags trackere, som har været rygtet i hvad der virker som en uendelighed. Airtags er Apple udgave af små bluetooth enheder, som kan sættes på nøgler, tasker også andre ting, hvorved man let kan finde tabte ting. Det er samme princip som Tile-trackere eller Samsungs SmartTag. Apples AirTags forventes at komme i to størrelser og være udstyret med UWB (Ultra WideBand), for mere præcis placering.

Om Apple har andet i støbesteen på tirsdag må tiden vise. Vi sidder klar til at dække eventet.

Læs også: Nu kan du finde dine bluetooth-enheder med iPhone

Mere om sagen

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. Lasse Olsen fandt det relevant at følge op på temaet. 10/3/2021 gik redaktionen videre og fulgte op med sagen Rygte: iPad Pro med Mini-LED-skærm er lige om hjørnet – Læs her. Tjek også seneste nyt om emnet her.