Nu kan du finde dine bluetooth-enheder med iPhone

Nu kan tredjepartsprodukter benytte Apples Find-netværk. Det betyder, at iPhone, og andre af Apples produkter, fremover kan finde dine forsvundne bluetooth-enheder.

Nu kan du finde dine bluetooth-enheder med iPhone

Er nøglerne, pungen, tasken, hovedtelefonerne eller cyklen forsvundet, så kan Apples produkter snart hjælpe. Nu tillader Apple nemlig, at tredjepartsprodukter kan benytte Find-netværket, som også bruges til at finde et tabt iPhone. Der går dog nok noget tid, inden vi ser produkter herhjemme med funktionaliteten.

Du kender sikkert “Find my iPhone”, når din iPhone er sporløst forsvundet. Det er en smart funktion, som gør det let at finde forsvunde Apple-produkter. Nu gør Apple det muligt, at bruge samme funktionalitet til at finde produkter fra andre producenter ved hjælp af bluetooth – så længe de følger Apples regler.

Godkendte produkter vil have et nyt “Works with Apple Find My”-mærke for at fortælle kunderne, at de er kompatible med Apples netværk.

Læs også: Apple overhaler Samsung: Solgte flest smartphones i 4. kvartal 2020

Apple Find My
Nu kan du snart finde tabte hovedtelefoner, nøgler og meget mere med Apple Find My-netværk.

Produktet skal understøtte Apples “Find my”

Det er endnu ikke mange produkter, der kan bruges sammen med Apples Find-netværk. Indtil videre drejer det sig om VanMoofs S3 og X3 elcykler, Belkins SoundForm Freedom øretelefoner og  en tracker fra Chipolo. Ikke nogle produkter man ser meget til i Danmark.

Men kender man producenterne ret, så skal de nok komme med på vognen, når Apple er klar med en funktion de kan anvende. Så vi forventer, at der vil dukke massevis af produkter op, som kan bruges sammen med Apples Find My-netværk.

Man tilføjer enhederne i Apples Find My, hvorefter man kan finde dem i appen, ligesom en tabt iPhone.

Inden længe kommer vi (forhåbentlig) også til at se denne slags produkter fra Apple selv, i form af deres Tile-lignende tracker, kaldet AirTags. De har været rygtet længe, men er endnu ikke officielle.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på iPhones

Mere nyt om iPhone

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. Allerede d. 6/4/2021 fulgte vi op med en artikel med tematikken Udskældt iPhone-opdatering kommer i denne måned – Du læser den her. Se også seneste nyt om emnet her..