Snapdragon Glance-app’en rammer Google Play

Chipproducenten har bragt en ny app til Android-enhederne, der skal forbedre meddelelser, ved samarbejde med anden app.

Snapdragon Glance-app’en rammer Google Play

Chipproducenten, der står bag drivkraften på mange af store flagsskibsmobiler, har netop bragt deres “Snapdragon Glance”-app til Google Play. Det skriver TalkAndroid.

App’en er ganske vist i Beta(prøveversion), men ønsker at gøre det nemt for dig at få oplysninger, som du har brug for i en fart. Det handler altså om informationer på låseskærmen, og som er klar hver eneste gang, du tænder for din mobil.

Ifølge Qualcomms egen beskrivelse, så kan du stadig, ved at trykke på HJEM eller TILBAGE-knappen, komme tilbage til din almindelige Android-låseskærm.

Snapdragon Glance bruger desuden oplysninger fra “Snapdragon BatteryGuru”-app’en, der i forvejen forbedrer batterilevetiden på din Android-enhed, til at lære din adfærd, og derved blive bedre til at foreslå relevante meddelelser. Derfor skal du installere “Snapdragon BatteryGuru”-app’en, før du kan bruge “Snapdragon Glance”.

Har du mod på at afprøve chipproducentens svar på en lynhurtigt og forbedret låseskærm til din mobil, så kræver app’en desuden Android 4.3 eller nyere. 

Snapdragon Glance Beta hentes gratis fra Google Play her.

Link TalkAndroid