Ugen Der Gik – Google Stadia, mobilabonnementer og unboxing af Galaxy S20

I dette afsnit af "Ugen Der Gik" gik snakken på foldbare mobiler, Google Stadia, populære mobilabonnementer, en kommende iPhone SE 2 og udtrækker en vinder af en lækker præmie. Se med her.

Ugen Der Gik – Google Stadia, mobilabonnementer og unboxing af Galaxy S20

Velkommen til endnu et afsnit af Ugen Der Gik. Konceptet er 20 minutters one-take-video, hvor vi tager ugens hotteste emner op. I denne uge snakker Steen og jeg om alt fra spil-streaming, de mest populære mobilabonnementer og svarer på spørgsmål fra seerne. Derudover trækker vi en vinder af sidste uges konkurrence og sparker en ny i gang.

Samsung Galaxy S20 Ultra er landet til test

Samsungs nyeste flagskibsmobil, Galaxy S20 Ultra, med 6,9 tommer skærm, 5000 mAh batteri, 5G og 100x zoom i kameraet er netop landet til test, og den tager vi et hurtigt kig på i videoen. Hverken en dyr eller billig mobil virker uden et abonnement, så vi tager derfor også et kig på de mest populære mobilabonnementer.

De foldbare mobiltelefoner har fået en hård start. Samsungs Galaxy Fold, Motorola Razr og nu også Samsung Galaxy Z Flip har alle endt i problemer. Vi snakker om de foldbare mobiler; hvad er godt, hvad er skidt og bliver de nogensinde bedre?

Sammen med Samsungs Galaxy S20-serie er der nu kommet gode nyheder fra Google og deres spil-streamingtjeneste. Hvor det tidligere kun var Googles egne Pixel-mobiler, der var understøttet, så virker det nu med en lang række Android-mobiler. Hvad er fordelene ved spil-streaming? Det og andet svarer vi på i Ugen Der Gik.

Læs også: Disse mobiler kan bruges til Google Stadia

Du kan vælge at se specifikke afsnit i videoen:

Samsung Galaxy Z Flip: 3:15
Google Stadia: 6:28
Læserspørgsmål: 10:07
Mobilabonnementer: 15:38
iPhone SE 2: 17:48
Unboxing af Samsung Galaxy S20 Ultra: 20:45

Ny kompakt iPhone SE 2 på vej

En ny udgave af den utroligt populære iPhone SE er ifølge rygterne på vej. Den nye model af den kompakte og prisbillige iPhone, iPhone SE 2, lanceres allerede i slutningen af næste måned og er klar i butikkerne i starten af april. Vi snakker om iPhone SE 2, hvor vi er lidt uenige om designet.

Læs også: Apple iPhone SE-afløseren i butikkerne den 3. april

Stil spørgsmål til Ugen Der Gik og vind

I Ugen Der Gik-videoen udtrækker vi en vinder fra sidste uges store udvalg af gode spørgsmål, og sætter samtidig gang i en ny konkurrence. Stil os jeres bedste spørgsmål og deltag i konkurrencen om en bluetooth-højtaler fra Philips til en værdi af 1.000 kroner (Præmien kommer uden indpakning). Den trækker vi lod om i næste uges Ugen Der Gik.

Husk at du kan abonnere på vores nye YouTube-kanal Teknofil. Ved at abonnere på kanalen bliver du automatisk gjort opmærksom på nye videoer fra Teknofil og så går du ikke glip af de fede konkurrencer.