Kun 27.000 gange kunne Motorola Razr foldes

Med de nye hundedyre foldbare mobiler på markedet, så er holdbarhed et ganske interessant emne. CNET har taget Motorola Razr under kærlig behandling, som desværre ikke helt levede op til forventningerne.

Kun 27.000 gange kunne Motorola Razr foldes

Motorolas nye foldbare mobil, Razr, er genoplivningen af et ikon fra årtusindeskiftet. Den blev lanceret i december og siden da har kunderne kunnet forudbestille den gennem Telia. I mellemtiden er den blevet forsinket et par gange, senest på grund coronavirusen. Dog burde alle der har forudbestilt have modtaget deres eksemplar i går. De nye foldbare mobiler på markedet er spændende, men er også dyre. Til en pris på små 12.000 kroner for Motorola Razr, så forventes der også en vis holdbarhed, hvilket websitet CNET havde sat sig for at undersøge nærmere.

I en livestream ville de teste om Motorola Razr kunne foldes 100.000 gange, men det gik desværre ikke helt som forventet.

Se også: De bedste Motorola mobiler til prisen

Motorola Razr klarede kun 27.000 gange

Det var ikke skærmen der gav op, men i stedet selve hængslet, som Motorola ellers har udtalt er det mest robuste på markedet. CNET brugte en maskine til at folde Razr, en såkaldt FoldBot tilpasset enheden, der skulle folde den de planlagte 100.000 gange. Maskinen klarede dog kun at folde Razr’en 27.000 gange, inden den måtte give op. Enheden udviklede en kliklyd, hvorefter selve hængslet i mobilen var blevet stift og der skulle flere kræfter til, end maskinen kunne levere. CNET har tidligere lavet en lignende test med Samsung Galaxy Fold, der klarede at blive foldet 120.000 gange, så Motorolas præstation virker umiddelbart ikke imponerende.

Læs også: Motorola: Testen af Motorola Razr var forkert

Herunder ses øjeblikket, hvor Motorola Razr giver op, efter at blive foldet 27.000 gange:

Stift hængsel, dog stadig brugbar Razr

Efter at blive foldet 27.000 gange blev hængslet på den testede Motorola Razr stift, og krævede ekstra kræfter for at folde enheden. Efter at have åbnet og lukket enheden et par gange igen, så blev det angiveligt en anelse bedre, dog stadig ikke optimalt og FoldBot maskinen havde ikke kræfter til at fortsætte testen.

Enheden, der blev testet, var selv indkøbt af CNET og havde inden testen forsikret sig, at den fungerede som den skulle.

Læs også: Her er Samsung Galaxy Z Flip – Samsungs næste foldbare

Motorola Razr lander til test

Motorolas foldbare Razr-mobil lander til test hos Mobilsiden i starten af næste uge, hvor vi, på trods af ovenstående, glæder os til at prøve den. Vi har ikke tænkt os at folde den 100.000 gange, men holdbarhed er klart en ting vi vil have fokus på.

Læs også: Den nye Motorola Razr bliver forsinket igen

Fortsættelse:

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. Allerede d. 5/2/2020 fulgte vi op med en sag med fokus på Den nye Motorola Razr bliver forsinket… igenKlik her for artiklen.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..