Jabra Elite 75t får ANC gennem opdatering

Jabra Elite 75t er et fremragende sæt øretelefoner, som desværre mangler en enkelt populær feature, nemlig ANC. Nu bliver dette tilføjet via en opdatering.

Jabra Elite 75t får ANC gennem opdatering

Jabra Elite 75t er nogle af de mest populære in-ear øretelefoner på markedet og det forstår man godt. Pasformen og lyden er virkelig i top, og så er prisen rigtig. Men da Jabra kom på markedet med Elite 75t, så var konkurrenter klar med deres modeller med indbygget aktiv støjreduktion. Med en softwareopdatering til Jabra Elite 75t, så kan disse åbenbart også få aktiv støjreduktion.

Læs også: Test af Jabra Elite 75t

Jabras spritnye Elite 85t kommer med en ny avanceret aktiv støjreduktion, men dette har ikke afholdt dem fra at arbejde videre på Elite 75t, som blev lanceret for et år siden. Den indbyggede Qualcomm digitale lyd-processor i Elite 75t, samt en stor know-how indenfor ANC, har Jabra været i stand til at implementere dette udelukkende via software.

Man kan forvente at den “nye” ANC i Elite 75t vil være tilsvarende Jabras typiske “standard niveau” af ANC, der sikrer støjdæmpning på lavere frekvenser.

Læs også: Guide: De fem bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

Opdateringen til Jabra Elite 75t forventes frigivet i løbet af oktober.

Jabra Elite 75t med aktiv støjreduktion

Jabra Elite 75t vil fra oktober kunne købes med aktiv støjreduktion som standard. Det betyder ikke nogle ændringer i hverken batteritid, IP-certificering eller for prisen. Et bedre produkt til samme pris.

Jabra Elite 75t koster vejledende 1.450 kroner, men kan findes til omkring 1.200 kroner.

Læs også: Jabra Elite 75t-serien får nu trådløs opladning