Jabra Elite 75t-serien får nu trådløs opladning

Jabra Elite Active 75t og Elite 75t kan nu købes i udgaver med trådløs opladning. Den ekstra funktionalitet koster 200 kroner ekstra.

Jabra Elite 75t-serien får nu trådløs opladning

Da Jabra Elite 75t landede til test tilbage i december sidste år var det uden trådløs opladning, som i stedet blev lovet “senere”. Nu er det senere og Jabra melder klar med to nye udgaver af Jabra Elite 75t samt Active-udgaven af disse. Jabra Elite 75t-serien med trådløs opladning lander i butikkerne i denne måned.

Jabra er endelig klar med Elite 75t og 75t Active, de helt trådløse in-ear earbuds, i en variant med trådløs opladning. Det giver brugeren mulighed for helt enkelt at oplade dem ved blot at placere etuiet på en Qi-opladningsplade. Jabra har udviklet denne variant til trådløs opladning, så brugeren ikke længere skal føle sig begrænset af et lavt batteriniveau. Muligheden for trådløs opladning er ikke blot bekvem men også praktisk, da brugeren har mulighed for selv at bestemme, hvordan der skal oplades.

Alle varianter af Elite Active 75t og Elite 75t inkluderer MySound, en feature der gør det muligt for brugeren at foretage en automatiseret høretest, som kalibrerer headsettet til den enkeltes individuelle høreprofil. MyControls er også blevet tilgængelig, og giver brugeren mulighed for at personalisere brugen af knapperne på de to earbuds. Det betyder at ’Næste nummer’ og ’Forrige nummer’ eller funktioner som Lyd til/fra kan flyttes fra venstre til højre earbud eller indstilles efter personlige præferencer.

Læs også: De fem bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

Jabra Elite 75t trådløs opladning
Jabra Elite 75t med trådløs opladning lander snart i butikkerne.

Læs også: Disse mobiler har hurtig trådløs opladning

Den eneste forskel ser ud til at være et opdateret opladningsetui, som understøtter Qi-opladning. Derudover byder de på samme gode lyd og funktionalitet, som de tidligere Elite 75t. Etuiet med trådløs opladning vil også kunne købes i løssalg, men udelukkende i Jabras egen butik.

Pris på Jabra Elite 75t med trådløs opladning

Jabra Elite 75t med trådløs opladning koster vejledende 1.699 kroner, mens Elite Active 75t koster 1.899 kroner. For begge modeller svarer det til en 200 kroner højere pris end varianterne uden trådløs opladning. Vi har desværre ikke en pris på det trådløse opladningsetui endnu, men mon ikke den bliver vejledende 200 kroner.

Læs også: De bedste over-ear-hovedtelefoner med støjreduktion