Apple vil lancere AI-forbedret udgave af Siri ved WWDC 2024

Apple har endnu til gode at lancere en AI-tjeneste, som vi ellers har set det fra deres konkurrenter. Nu tyder noget på, at Apple vil lancere en AI-forbedret udgave af Siri i 2024.

Apple vil lancere AI-forbedret udgave af Siri ved WWDC 2024

Google har Bard og Microsoft har Copilot, men Apple har endnu til gode at lancere deres bud på en generativ AI-tjeneste. Det kan dog muligvis ændre sig ved dette års udviklerkonference WWDC, som står til at blive afholdt i juni måned.

Læs også: Microsoft lancerer AI-chatbotten Copilot som app til iPad og iPhone

Apple har investeret én milliard dollar i forbedret Siri

Ifølge et nyt rygte vil Apples generative AI blive inkluderet i Siri, ikke blot lokalt. På iPhones, men også i andre services, som vil blive annonceret på Apples udviklerkonference WWDC, World Wide Developer Conference, 2024. Sådan lyder det fra den sydkoreanske blogger yeux1122, der er kendt for at lække nyheder om Apple, i et blogindlæg.

Selvom Apple endnu ikke har lanceret deres egen pendant til ChatGPT, Bard og Copilot, har de efter sigende investeret én milliard dollars i en forbedret udgave af Siri med AI-funktionalitet indbygget. Modsat flere andre techgiganter er Apple dog villig til at betale nyhedsmedier for at bruge deres værdifulde indhold til at træne deres algoritmer.

Investeringen i at forbedre Siri kommer både som AI-branchen er ved at etablere sig og mens Apple har haft problemer med at forbedre Siri generelt. Siri har eksisteret siden 2011, men Apples digitale assistent har været overhalet af særligt Google Assistent i mange år.

En mere naturlig samtale med Siri

Det forlyder også, at den forbedrede udgave af Siri vil se dagens lys ved dette års WWDC, og at den vil byde på en mere personlig oplevelse. Det skulle blive muligt at have en mere naturlig samtale med Siri takket være kunstig intelligens, lyder det.

Det er dog værd at bemærke, at yeux1122 ikke er blandt de mest troværdige kilder, da vedkommende har det med at ramme forkert en gang imellem.

Læs også: Apple vil træne ChatGPT-konkurrent med nyhedsmediers indhold