Heinekens robot køler øllene af mens den følger dig i hælene

Beer Outdoor Transporter (BOT) er en robot, der følger efter dig med kolde øl - det lyder som noget, tech-forskrækkede kan omfavne.

Man tager en kold øl i køleskabet, tager den med ud i haven og nyder en slurk eller to, men så pludselig er der ikke mere i flasken. Man må nu gå hele vejen tilbage til køkkenet for at få endnu en svalende øl. Så besværligt.

Robot forsyner dig med kolde øl – og har charmerende personlighed

Det er tilsyneladende en udfordring, folkene hos Heineken forstår, så de har udviklet Beer Outdoor Transporter, eller BOT. Det er en robot, der ikke bare holder øllene kolde, men også følger efter sin ejer og har det, Heineken selv kalder en charmerende AI-personlighed.

Den følger altså ikke bare efter en for at kunne servere kolde øl, man kan også kommunikere med den. Ser man på traileren, ser det ud til, at den er smart nok til at kunne opdage kanter og ikke trille direkte ud i poolen, selv hvis dens ejer skulle hoppe i for at få en dejlig svømmetur.

Robotten kan rumme 12 dåseøl.

Se også: Find priser på produkter med kunstig intelligens

Limited edition

Det er en ganske spøjs idé, der nok er mere spas end praktisk, men det er der jo ikke noget i vejen med. Desværre ser det ikke ud til, at man kan købe BOT. Den var et limited edition produkt, som man kun kunne vinde ved at deltage i en konkurrence, Heineken afholdt den 1. juli.

Det lyder ellers et produkt, selv de mest tech-forskrækkede kunne finde på at omfavne og ikke helt afvise.

Se også: Nyheder om robotter