Skjult app skal forbedre Apples digitale assistent

Apples digitale assistent, Siri, er endnu ikke god nok til at forstå kommandoer. Derfor skal en skjult app på iPhones og iPads hjælpe Siri på vej til bedre forståelse.

Skjult app skal forbedre Apples digitale assistent

De digitale assistenter fylder mere og mere i vores hverdag, hvor de kan hjælpe og give os svar på mange ting. Apple mener dog ikke helt, at Siri er god nok til at forstå kommandoer endnu, hvorfor en skjult app på iPhones og iPads skal dygtiggøre assistenten og samle informationer til Apple.

Selvom Apples digitale assistent, Siri, har levet i ti år, så er hun stadig ikke god nok til at forstå os mennesker, mener Apple. Derfor skal en ny app hjælpe med at finde ud af, hvornår og hvor Siri har det svært. I stedet for at gå og vente, så har Apple nu har lagt appen Siri Speech Study i App Store, som skal indsamle vigtig information til videreudviklingen af den digitale assistent. Selvom den ligger på App Store, så kan den ikke fremsøges. Siri Speech Study er tilgængelig i mange lande og blev faktisk uploadet i starten af august.

Se også: Apple havde muldvarp i leakster-community for at stoppe læk

Appen kræver en invitation

Har man lyst til at hjælpe Apple og Siri på vej, så er Siri Speech Study altså den oplagte mulighed. Men der er den lille hage ved det, at man ikke bare kan hente appen – det er udelukkende via invitationer. Hvis du tilfældigvis bliver inviteret, bliver du dirigeret til appen, som stort set bare er et link til adgang til en licensaftale, sammen med en skærm, hvor brugeren ville indtaste deres unikke ID -nummer.

Den nye Siri -app vil give de inviterede brugere en mulighed for, at give direkte feedback til Apple. De vil se en liste over anmodninger til Siri, de har fremsat, og sende feedback på enhver af de anmodninger, de vælger. Hvis en Siri -anmodning endte med den forkerte kommando eller information, er det den slags feedback, Apple gerne vil modtage. Bortset fra den feedback, brugerne vælger at sende tilbage til Apple, indsamles eller sendes der ingen andre oplysninger til virksomheden.

Forhåbentlig vil denne undersøgelsesapp give Apple mulighed for endelig at forbedre Siris forståelse.

Se også: Apples selvkørende bil-projekt overdrages til Siri-chef

Den videre fortælling

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. Steen Jørgensen fulgte op på sagen. 20/8/2021 pustede redaktionen nyt liv til historien med en historie med fokus på Apple Watch kan få funktion til at måle kroppens væskebalance – Den videre beretning kan læses her. Seneste nyheder om Apple finder du her..