Læk: Prisen på iPhone 12 bliver billigere end iPhone 11

iPhones og Android-telefoner er længe steget i pris for hver ny generation. Men nu tyder det på, at Apples iPhone 12 får en lavere introduktionspris.

Læk: Prisen på iPhone 12 bliver billigere end iPhone 11

Som med de fleste andre elektroniske apparater er også priserne på iPhones steget år efter år. Hver ny generation har fået priser, der er lidt højere end den forrige generation, og efterhånden er vi nået op i priser, der for mange er latterlige. Men der lader til at være godt nyt på vej på den front. Leakster Jon Prosser har talt med sine kilder og ad den vej fået at vide, at den billigste iPhone 12-model får en pris på 649 dollar.

Det betyder, at den bliver et nøk billigere end den billigste variant af iPhone 11.

Se også: Priser på iPhones

Den billigste iPhone 12 bliver også mindre

Der er dog en hage ved det hele. Efter sigende skal der komme fire iPhone 12-modeller, men grundmodellen, iPhone 12, er muligvis ikke en direkte arvtager til iPhone 11. Den siges derimod at få en mindre skærm på 5,4 tommer. Det kan med andre ord være årsagen til, at prisen også er lavere, nemlig 50 dollar billigere end prisen på en iPhone 11 ligger på lige nu.

Prosser har også priser på de andre telefoner. 6,1-tommer iPhone bliver dyrere end den model, der tager over efter, 50 dollars, mens iPhone 12 Pro får en pris på 999 dollars, og iPhone 12 Pro max på 1099 dollars.

Læs også: Apple sælger Watch og AirPods i massevis, mens iPhone-salget falder

Alle iPhone 12 får 5G

Endelig afslører hans ny oplysninger, at alle iPhone 12-modellerne får 5G. Vil man ikke punge ud for den dyre iPhone 12 Pro Max, kan man altså få en 5G-telefon for 649 dollars med grundmodellen.

Der er stadig tale om rygter, selvom Prosser har et godt ry, så tag det hele med et gran salt. Prosser fortæller imidlertid, at kilden til priserne her er den samme, som fortalte ham om lanceringsdatoen for iPhone SE, oplysninger der stemte. Det er med andre ord sandsynligt, at Prosser også har ret denne gang.

Læs også: Analytiker: I år får Apples iPhones 5G

Seneste nyt om emnet

Næste interessante fortælling om emnet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 1/5/2020 publicerede vi en artikel med fokus på Apple sælger Watch og AirPods i massevis, mens iPhone-salget falderKlik her og læs videre.. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om iPhone finder du her. .