3 giver dobbelt op på mobildata i fire måneder

Teleselskabet 3 er klar med dobbelt op på mobildata hen over sommeren til alle eksisterende og kommende kunder, der har et "Fri tale"-abonnement.

3 giver dobbelt op på mobildata i fire måneder

Teleselskabet 3 har haft vind i sejlene for tiden. Teleselskabet gik ud af 2019 med en fremgang på 92.000 nye kunder. Og nu er teleselskabet klar med et nyt tiltag, som formentlig også vil trække en del nye kunder til.

Alle eksisterende og kommende kunder med et af teleselskabets ”Fri tale”-abonnementer får nemlig fordoblet mængden af mobildata i deres abonnement hen over sommeren. Det oplyser teleselskabet i en pressemeddelelse.

Helt konkret vil 3-kunderne få dobbelt op på data i perioden 16. maj 2020 til 15. september 2020, så længe de allerede har, køber eller opgraderer til et ”Fri tale”-abonnement. I skrivende stund sælger 3 følgende abonnementer, som altså får fordoblet mængden af data de næste fire måneder:

10 20 GB data 25 50 GB data 50 100 GB data 100 200 GB data
Fri tale Fri tale Fri tale Fri tale
3Deling 3Deling 3Deling 3Deling
140 kr./md. 160 kr./md. 210 kr./md. 240 kr./md.

Fordoblingen af mobildata sker helt automatisk og ophører igen automatisk, uden at kunderne skal gøre noget. 3 udsender også i dag, 11. maj, en mail til alle kunder om fordoblingen af mobildata i kundernes abonnementer. Kommende kunder får også samme mulighed for at få dobbelt op på data, når de tegner et abonnement hos 3, oplyser teleselskabet.

Læs også: Teleselskabet 3 fjerner gebyr på eSIM

Øget dataforbrug på grund af coronavirus

Den verserende coronavirus har tydeligt påvirket danskernes dataforbrug i forbindelse med, at mange danskere blev hjemsendt i marts. Teleselskabet 3 oplevede i den forbindelse en stigning i dataforbruget på hele 40 %.

Ifølge 3 har der været en øget risiko for, at teleselskabets kunder løb tør for mobildata, og teleselskabet forventer også et øget dataforbrug hen over sommeren. Derfor er 3 nu klar med fordoblingen af data i ”Fri tale”-abonnementerne.

”Vi befinder os i en særlig tid, som skaber særlige behov – ikke mindst når det gælder data. Mange danskere bliver givetvis hjemme denne sommer, og derfor kommer de nok til at streame og surfe mere online end normalt. Vi vil som altid gerne gøre det nemt og bekymringsfrit at være kunde hos 3, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde denne datafordobling, så kunderne ubekymret kan bruge løs af data kvit og frit,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Se også: Sammenlign de bedste priser på mobilabonnementer