3 lægger an til hysterisk priskrig

Nye abonnementspriser hos 3 giver lavere priser for kunderne og sætter konkurrenterne under pres. En ny priskrig er skudt i gang.

3 lægger an til hysterisk priskrig

En ny prisstrategi fra teleselskabet 3 kan skubbe gang i en priskrig på abonnementer, som bliver mere hysterisk en nogensinde før.

De fire store teleselskaber TDC, Telenor, Telia og 3 har indtil nu kun sjældent ført an når det kommer til priskrige. I stedet har de sendt deres discountselskaber ud i forreste frontlinje.

Men det kan ændre sig nu, hvor 3 har et udspil, der kan tvinge konkurrenterne til at tage stilling, på en anden måde end tidligere.

I 3’s nye abonnements-struktur er samtaleminutter og SMS-antal udskiftet med fri tale og fri SMS/MMS på alle produkter. I stedet fokuseres på datamængden, som er den kunderne fremover skal vælge abonnement ud fra.

3 fremtidens netværk

Meget billigt

En pakke med 5 GB datatrafik koster 179 kroner om måneden, mens 10 GB ligger til 199 kroner.

Til sammenligning koster tilsvarende produkter hos Telia 199 og 299 kroner om måneden. Telenor vil have 280 kroner for 10 GB pakke, mens TDC forlanger 349 kroner.

Fælles for alle produkter hos TDC, Telia og Telenor er, at der er begrænsninger på taletiden. Hos Telenor skal kunderne endda give 50 kroner ekstra om måneden, for at få fri SMS/MMS med.

3’s dyreste pakke koster 299 kroner per måned. Udover fri tale og fri SMS/MMS kaster teleselskabet også 100 GB datatrafik med. For samme beløb får du hos Telmore 20 timer tale, fri SMS/MMS og 10 GB datatrafik.

De nye abonnementer træder i kraft den 27. februar 2013.

Opdatering: Telia er også klar med fri tale og mere data

Læs også:
– 
TDC siger nej tak til priskrig – Telenor afventer