Afstemning: Frister Telmore Play-abonnement med Netflix?

Telmore har netop tilføjet streamingtjenesten til deres Play-mobilabonnementer. Frister Telmores nye abonnementer dig? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Frister Telmore Play-abonnement med Netflix?

I går kunne Telmore afsløre, at streamingtjenesten Netflix var landet i Telmore Play-abonnementerne. Det betyder at nuværende og nye mobilkunder hos selskabet kan vælge i mellem tre abonnementer, hvor Netflix er med i pakken.

Med Play-mobilabonnementerne tilbyder Telmore allerede Bookmate, HBO Nordic, Viaplay, TV2 Play Basis, og Telmore Musik, og nu kan Netflix tilføjes til denne liste. Da 49 procent af danskere over 12 år allerede har et Netflix -abonnement, kan der pludseligt være mange penge at spare med Telmores nye abonnementer.

Læs også: Telmore Play-abonnementer med Netflix

Abonnementerne starter ved 299 kroner:

  • Fri tale og 50 GB data med Netflix, HBO Nordic og TV2 Play til 299 kroner.
  • Fri tale og 60 GB data med Netflix, HBO Nordic, ViaPlay og TV2 Play til 349 kroner.
  • Fri tale og fri data med Netflix, HBO Nordic, ViaPlay, Telmore Musik og Bookmate og TV2 Play til 399 kroner.

299, 349 og 399 kroner kan selvfølgelig lyde som mange penge, når man kan få et abonnement med lignende taletid og data til under 150 kroner. Men kigger man nærmere på indholdet, så ser det anderledes ud.

I det billigste abonnement er der inkluderet streamingtjenester for 277 kroner, derudover et mobilabonnement med fri tale og 50 GB data for 22 kroner. Bruger man allerede Netflix, HBO Nordic og TV2 Play, så kan der være mange penge at spare. Kigger vi videre på det dyreste abonnement, så er der samlet set tjenester for 505 kroner. Da abonnementet med tjenesterne koster 399 kroner, så lyder det som en ret god deal. Dertil kan man få et ekstra datakort til 29 kroner om måneden, og derfor spare det mobile bredbåndsabonnement væk – skulle man allerede have sådan et i familien.

Se også: Aktuelle priser på Telmore Play med Netflix

Overvejer du det nye Telmore Play-abonnement med Netflix? Deltag i vores afstemning herunder og uddyb gerne dit valg med en kommentar.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Flere nyheder om temaet

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. 14/5/2020 kom der flere nuancer om emnet med en artikel omkring Telmore: Billigste mobilselskab for 600.000 Netflix kunder – Følg det videre forløb her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.