Afstemning: Har du streamingtjenester i dit mobilabonnement?

Der findes et utal af streamingtjenester og flere af dem bliver tilbudt som tilvalg i mobilabonnementer. Har du valgt et mobilabonnement med en eller flere streamingtjenester? Deltag i vores afstemning.

Afstemning: Har du streamingtjenester i dit mobilabonnement?

Denne uges afstemning handler om mobilabonnementer med streamingtjenester som tilvalg. Udvalget af streamingtjenester er efterhånden overvældende, og mange ender ofte med at abonnere på en tjeneste eller to for meget. Netflix tager tronen som Danmarks foretrukne streamingtjeneste til film og TV, hvor Spotify er mest populær til musik og podcasts. Men med en gennemsnitlig pris på 99 kroner, er ikke billigt at abonnere på tjenesterne, specielt når de fleste af os har enten to eller flere tjenester. Flere teleselskaber tilbyder tilvalg til mobilabonnementerne i form af streamingtjenester, og det er netop populariteten af disse, som vi undersøger i denne uges afstemning.

Streaming stiger hastigt i popularitet og vil med fx 5G-nettet blive ved med at tage seere fra flow-TV. Der bliver streamet på mobiltelefonen, tabletten og i hjemmet, hvor Chromecasten, Smart-TV’et og Apple TV hitter.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mobilabonnementer med billigere streamingtjenester

Der kan nemlig være penge at spare, hvis man vælger et mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet. Nogle steder falder prisen på streamingtjenesten med 10 eller 20 kroner per måned, og andre steder får man streamingtjenester med en værdi til 198 kroner i et abonnement til 229 kroner, hvor der er inkluderet fri tale og 40 GB mobildata. Der kommer hele tiden flere af denne typer mobilabonnementer til, hvor der bliver lokket med gode tilbud. Men man skal være opmærksom, for det er nemlig ikke alle tilbuddene der er lige gode.

Det er fornuftigt at undersøge hvad de enkelte streamingtjenester koster, inden man begynder vælger et abonnement, hvor det er inkluderet.

Så endnu en gang er det blevet jeres tur: Har i valgt et mobilabonnement med streamingtjenester eller ej? Deltag i vores afstemning herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...