ASUS Transformer Book Duet: en Windows 8 og Android hybrid.

ASUS har igen lanceret en tablet og bærbar kan køre både Windows 8 og Android, Transformer Book Duet hedder hybriden.

ASUS Transformer Book Duet: en Windows 8 og Android hybrid.

I Efteråret lavede ASUS Transformer Book Trio. En 11,6” hybrid der kan være en Android tablet og bærbar, og Windows 8 bærbar og stationær. Det skete ved at Android ”skærmen” har en Intel Atom og ”tastaturet” en Intel i5 eller i7. Problemet for nogle er, at man ikke har en Windows tablet og at Trioen er relativt dyr.

Med Transformer Book Duet har ASUS øget hybriden til 13,3” og nøjes med en enkelt CPU, Intel i5 eller i7. Det gør at man nu kan bruge tabletten både som Windows 8 og Android 4.1 tablet, samtidig bliver Duet noget billigere. I Duet tabletten er opløsningen på 1080p, selvfølgelig touch, 128GB SSD, 4GB ram og de sædvanelige Bluetooth og WIFI forbindelser. I tastaturet er der en ekstra harddisk på op til 1TB harddisk, USB og HDMI stik.

Den samlede vægt er 1,86kg og tykkelsen formentlig omkring 2,4cm. For tabletten er vægten omkring 800g og tykkelsen 1,25cm. De tal er dog ikke 100% bekræftet endnu. Prisen i USA er US$ 599. Hvad prisen bliver i Danmark er ukendt, men en faktor 10 plejer at passe meget godt.

Skiftet mellem Android og Windows 8 sker via en knap og tager i øvrigt kun 8 sekunder.

Kunne du været interesseret i en ASUS Transformer Book Duet, eller vil du hellere holde Windows og Android hver for sig?