BeoPlay H9 lanceret: ultimativ, støjfri lyd fra B&O PLAY

B&O PLAY BeoPlay H9-headsettet forener kvaliteter fra H7 og H8 i en og samme model.

BeoPlay H9 lanceret: ultimativ, støjfri lyd fra B&O PLAY

Danske B&O PLAY lancerer i dag et nyt flagskibsprodukt til deres H-serie af headsets: BeoPlay H9.

Det nye headset bygger videre på selskabets BeoPlay H7 og H8. H9 får det komfortable ’over-ear’ design fra H7 og arver samtidigt den aktive støjreduktion fra BeoPlay H8.

Se også:  BeoPlay H7 – komfortabel læderstue [TEST]

Som med B&O PLAY’s øvrige produkter, er det anerkendte danske designkræfter bag udseendet. I BeoPlay H9 er det Jakob Wagner, som også står bag det prisvindende BeoPlay A6-design, som står for formgivningen.

Betjeningen foregår som i BeoPlays øvrige H-serie igennem det særlige touch-følsomme aluminiumskopper.

BeoPlay H9 får sin salgsdebut i dag hos BeoPlays hjemmeside, Bang & Olufsen forretninger samt udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 3.799 kroner.

Headsettet kommer i to farver: sort eller ’Argila Grey’.

Blød, støjfri læderstue

Komforten er i hovedsædet, og som H7 og H8 fungerer BeoPlay H9 både med og uden kabel.

Aktiv støjreduktion betyder samtidigt, at H9 rummer et netværk af mikrofoner udenpå, der aktivt registrer lyden omkring dig og frasorterer støj.

Se også:  Bose QuietComfort 35 – Hold omverdenen udenfor [TEST]

For at gøre BeoPlay H9 så behagelig som muligt, består materialerne i ørepuderne af såkaldt ’memory foam’, en særlig form for skum, der tilpasser sig netop dine ørers geometri. Skummet er gemt bag blødt lammelæder, der også bidrager med et ekstra lag lydisolation.

Den aktive støjreduktion har dog en pris: i forhold til BeoPlay H7 vejer H9 15 gram mere – i alt 295 gram mens driftstiden med aktiv støjreduktion ryger ned fra 20 til 14 timer.

Lyden leveres af to 40mm drivere der sammen med BeoPlay-app’en kan fintunes til at levere et lydbillede skræddersyet til dine præferencer.

Læs også:  Sennheiser Momentum M2 Wireless: Eminent lyd og retrolæder [TEST]