Danske S6’ere får Android 6.0 Marshmallow til marts

Næste store softwareopgradering til Samsung S6, S6 Edge og S6 Edge+ kommer næste måned. Se de største nyheder her.

Danske S6’ere får Android 6.0 Marshmallow til marts

Samsung er i færd med at udrulle Googles nyeste version af Android til S6-serien i udvalgte europæiske markeder. Den danske version vil dog først debutere i marts måned oplyser Samsung Danmark.

Det nye styresystem er også kendt som Android 6.0 Marshmallow og vil bringe en række interessante features såsom strømsparefunktionen Doze, strammere kontrol over dine applikationers tilladelser og en dybere integration af fingeraftrykslæseren til blandt andet mobilbetalinger.

Opdateringen vil samtidig byde på et nyt look, med blandt andet et redesign af applikationsbakken.

Se også: Android 6.0 Marshmallow klar til Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 edge Marshmallow edge screen
Foto: Samsung.com

Nye funktioner til Edge-skærmen

Det smalle felt kan nu udvides til at fylde godt en tredjedel af skærmen og kan derfor vise langt flere informationer fra understøttende apps. Samsung åbner samtidig op for tredjepartsapplikationer skræddersyede til det buede display.

En ny feature bliver en ny ’Task Edge’ som vil gemme på din mest benyttede apps og funktioner samt give en lille værktøjskasse med blandt andet lineal, kompas og lommelygte.

vil udvide mulighederne i ’People Edge’ og ’Apps Edge’, så du nu kan have flere favoritkontakter og -apps tilgængelige i sidebjælken. Samtidig bliver det nemmere at gennemskue, hvilke apps og personer ikonerne linker til.

Læs også: Edge screen til Samsung Galaxy S6 edge får nye funktioner