DR lancerer ny udgave af DRTV

DR lancerer i dag en ny udgave af streamingtjenesten DR - bygget op fra bunden med en mere personlig brugeroplevelse.

DR lancerer ny udgave af DRTV

DR er nu klar med et redesign af deres streamingplatform DRTV, der byder på en bedre og mere personlig brugeroplevelse. Med lanceringen af platformen gør DR klar til lukning af DR Ultra, DR2+ og DR3 som flow-kanaler:

“DRTV er allerede en central indgang for tv-indhold for mange danskere, og streamingplatformen vil kun blive vigtigere i fremtiden. Fra nytår er det stedet, hvor børn og unge finder deres tv-programmer, da vores tv-indhold til store børn og unge kun vil være tilgængelig via DRTV, når DR Ultra og DR3 forsvinder som flow-kanaler”

Siger digital chef Michael Arreboe fra DR.

Fremover vil en del indholdet fra de tre lukkede kanaler være at finde på DRTV. Med ændringerne kommer også et nyt design.

DRTV får nyt udseende

Hele DRTV-platformen er blevet bygget op fra bunden. Den nye version af DRTV er gjort mere personlig og målet er, at brugerne lettere skal kunne finde relevant indhold.

“DRTV indeholder flere tusinde programmer, og hver eneste dag kommer nye til. Den nye version af DRTV skal sikre, at det indhold kommer bedre i spil og skaber værdi for den enkelte bruger”

Siger Michael Arreboe.

Under udviklingen af det nye DRTV har der også været fokus på at lave en platform, som er tilgængelig for brugere, som behøver ekstra hjælp til at tilgå DR’s indhold. DR har derfor løbende inddraget blandt andet svagsynede i udviklingsarbejdet, skriver DR.

Den nye version af DRTV er netop gået i luften. Som bruger får man let adgang til den nye version, hvor der kan logges ind med Apple, Facebook, Google og det klassiske DR login.

DR TV
Nu kan man logge ind med Apple, Facebook, Google og DR Login. Foto: DRTV

Masser af dansk indhold i DRTV

DR fremlagde for nylig virksomhedsstrategien frem mod 2025, kaldet ”Sammen om det vigtige”. I den sættes et ambitiøst mål om, at 6 ud af 10 danskere skal bruge DRTV i løbet af en uge.

“Brugerne bevæger sig i høj fart mod de digitale platforme, hvor der er rigtig mange, ikke mindst internationale udbydere at vælge imellem. Vores ambition er at tilbyde brugerne et tydeligt og attraktivt public service-tilbud, der er aktuelt og levende og tager udgangspunkt i en dansk virkelighed. Det nye DRTV er en væsentlig del af den ambition”

DR’s øgede digitale fokus betyder også, at indholdet i højere grad tiltænkes digitale platforme.

DRTV
DRTV på desktop. Foto: DRTV

DRTV er tilgængeligt på disse platforme

  • På computer, smartphone og tablet kan du tilgå DRTV på www.dr.dk/drtv med din foretrukne browser (Chrome, Safari, eller Edge).
  • På smartphone og tablet kan du bruge vores apps fra henholdsvis Apple App Store til iPhones og iPads, samt Google Play til Android smartphones og tablets.
  • På dit TV kan du se DRTV via Chromecast, AirPlay, DRTV-app på de fleste tv eller benytte HbbTV-teknologien:
  • På Apple TV 4 kan du downloade DRTV-appen direkte fra Apple App Store.
  • På din Sony Playstation 4 kan du hente DRTV-appen fra PlayStation Store.